Scudo Sports

Minyatür Bisikletler

@MURAK eğer grafik olarak destek lazım olursa seve seve yardım etmek isterim bunu internetten bulup attım ama lazım olursa bana mesaj atarsanız size Grafik Tasarım olarak destek olmayı çok isterim teşekkürler :)

Scudo
@DogukanSahil Çok sevinirim. Mesela kendi bisikletinin çalışmasını yap ben de sana ahşap kesip göndereyim. Ama sade ve basit detaya girmeden silüet olarak çalış. Ne dersin.??

@MURAK Anahtarlık üretirseniz eğer bu şekilde bende talibim :) ellerinize sağlık

Göndermeniz sorun değil ben size böyle bir işte yardım etmeyi çok isterim isterseniz size yarın çalışmanın taslağını yollarım yada model önerecek arkadaşlarda varsa onlarıda çizebilirim :)

Ooooo cok guzellll

@MURAK Gerçekten harika olmuş, yol bisikleti olan modelden almak isterim eğer izniniz varsa. :)

Ellerinize sağlık murat bey. Valla görünce bende heveslendim yapmaya ama bizdeki el becerisiyle ne kadar olur... :) Bi de gerekli malzeme, makina eksikliği var :)

Nacizane fikir vermek gibi algılarsanız anahtarlık yapmayı dusunuyorsanız koltuk kısmını biraz daha kalın birakip bir delik deldikten sonra zincir geçirerek anahtarlığa dönüştürebilirsiniz.

@dcmavideniz

Bana biraz daha müsaade. Daha sağlamlık olarak endişelerim var. İçime sinen bir çalışma olursa sana bir tane yapar hediye ederim.

@sspl

Bu boyutlarda yapmak daha doğrusu kesmek çok kolay değil. Önce sağlamlık işini çözmem lazım. Anahtarlık kısmı kolay :)

@MURAK gelişmeleri bekliyoruz o vakit, ellerinize sağlık

@MURAK güzel bir çalışma hocam aklıma babamın eskiden tahta kaşık yaptığı günler geldi

@MURAK Abi harika olmuş, eline emeğine yüreğine sağlık. Eğer sağlam ve anahtarlık haline gelirse bende talibim ama ben MTB ciyim. :)

@MURAK Murat bey emeğinize ellerine sağlık. Maşallah çok güzel olmuşlar. Anahtarlık olsada olmasada ben yol bisikleti modeli ve düz modelini almak isterim. Mesajlarınızda hediye etmekten söz etmişsiniz, hediye etmek istiyorda olsanız hiçbir emeğin karşılıksız kalmaması gerektiğini düşündüğüm için ufakta olsa ücreti ile almak isterim. Başarılar diliyorum.

@enqinHLC

Çok teşekkür ederim. Ücret beni bozar :) Ayrıca onlarca yapacak vaktim yok. İlk 5-10 kişiye yapar, hediye ederim. Ondan sonra dükkan kapanır :)

@MURAK Başım gözüm üstüne :) bisiklet olsun ne olursa olsun

@MURAK en son yaptığınız yol bisikleti çok başarılı olmuş. elinize sağlık.

@MURAK Çok sağolun şimdiden, gerçekten de el emeği olan her şeye saygım sonsuz.

@MURAK Bence bunları anahtarlık yapıp araba sürmekten vazgeçemeyenlere hediye etmek lazım....Bisiklet diye bir şey olduğunu hatırlasınlar:harika::cool:

Geri