çok güzel bi bisiklet olmuş elinize sağlık yalnız frenin sadece önde olması braz sıkıntılı gibi çünkü ince ve fren sırasında ıslak zeminde kayacakmış gibi duruyor arka lantın göbeğini dist fren uyumlu hale getirebilirsiniz. çok daha güzel olacaktır
yaptığınız işi bitirip, karşısına geçip 1 kahve içmek , hele bide kullanmak ve bunu ben yaptım demek.... varmı daha büyük keyif. başarılar dilerim üstad.
ben yeni gördüm çalışmalarınızı çok keyifle izledim büyük bir atölyede bile yapmaya cesaret istiyen çalışmayı evde yapmanız çok harika benimde eşim çok destek ev içi tamir ve çalışmalarıma onun için sizin ellerinize sağlık yenge hanımında özverisine saygılar bennimde çok çalışmalarım var ama ? 30 yılı aşkın milli takıma mekanisyen olarak hizmet verdim size saygı duyuyor ve önünüzde şapka çıkarıyorum
Tasarım güzel olmuş gerçekten. Hand made in TURKEY
Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyor olacagız.
Sizi canı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Yanlız üzerinde ( Hand Made in TURKEY ) gibisinden bir etiket güzel olurdu
hocam ellerinize sağlık . bu tombul kuşa 1000w lık 1 hub motor ( elektrikli) takın, normal pedallamanıza ilaveten ihtiyaç duyduğunuzda yardımcı olur. gezi menziliniz en az 25km daha uzar. güle güle kullanın.