Scudo Sports

Minumum Maliyet - Maksimum Keyifli El Yapımı "tombul Kuşum"

hortttt :D super bır proje olmus kutlarım tek eksıgınız vıtes mekanızmasını zıncır koruyucusu cınsınden bır malzeme ıle kapatmanız ...

• Beğen
Tepkiler: baykuş
Scudo
çok güzel olmuş,yurtdışında bu tarz bisikletler 600-1000 dolar arası genelde.ağırlığı nekadar

• Beğen
çok güzel bi bisiklet olmuş elinize sağlık yalnız frenin sadece önde olması braz sıkıntılı gibi çünkü ince ve fren sırasında ıslak zeminde kayacakmış gibi duruyor arka lantın göbeğini dist fren uyumlu hale getirebilirsiniz. çok daha güzel olacaktır

• Beğen
İlk projeye göre daha başarılı ve daha estetik güzelliğe sahip bir bisiklet yapmışsınız tebrikler...

• Beğen
yaptığınız işi bitirip, karşısına geçip 1 kahve içmek , hele bide kullanmak ve bunu ben yaptım demek.... varmı daha büyük keyif. başarılar dilerim üstad.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ben yeni gördüm çalışmalarınızı çok keyifle izledim büyük bir atölyede bile yapmaya cesaret istiyen çalışmayı evde yapmanız çok harika benimde eşim çok destek ev içi tamir ve çalışmalarıma onun için sizin ellerinize sağlık yenge hanımında özverisine saygılar bennimde çok çalışmalarım var ama ? 30 yılı aşkın milli takıma mekanisyen olarak hizmet verdim size saygı duyuyor ve önünüzde şapka çıkarıyorum

Tasarım güzel olmuş gerçekten. Hand made in TURKEY :D
Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyor olacagız.
Sizi canı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Yanlız üzerinde ( Hand Made in TURKEY ) gibisinden bir etiket güzel olurdu :)

vay be harika olmuş bu tür bisikletlerin sürüşü muhteşem oluyor

Gerçekten süper bi tasarım olmuş. Elinizi sıkıp tebrik etmek istedim... Devamını bekLiyoruz...

• Beğen
keyfini çıkarın derim filmlerdeki gibi grurlu bir proje biraz etiket süsleme ayırt edilemez kalite
tebrik ederim

• Beğen
hocam ellerinize sağlık . bu tombul kuşa 1000w lık 1 hub motor ( elektrikli) takın, normal pedallamanıza ilaveten ihtiyaç duyduğunuzda yardımcı olur. gezi menziliniz en az 25km daha uzar. güle güle kullanın.

• Beğen
harikalar yaratmışsınız,bizde bisikletin iki vidasını sıkınca bisikletten anlıyoruz zannediyorduk..ustanın eline su dökülmez.

paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Geri