Scudo Sports

Minumum Maliyet - Maksimum Keyifli El Yapımı "tombul Kuşum"

hocam gercekten cok güzel olmuş burada sanatınızı konuşturmuşunuz.
tebrikler başka projeleriniz varmı.

• Beğen
Tepkiler: baykuş
Scudo
Tebrik ederim,ellerinize sağlık.Harika görünüyor.

Airbrush veya uygun stickerlarla görünüm zenginleştirilebilir ilerleyen dönemlerde..

Teşekkürler..

@baykuş

bence bu yaptığınız bir saheser bu olay bugüne kadar gördüğüm kar amacı olmayan tamamen amatör ruhuyla yapılmış profesyonel bir ürün devamını beklerim kolay gelsin..

• Beğen
Müthiş bir çalışma olmuş....
Yaratıcılık ruhu bu olsa gerek....
Başarılarınızın devamını dilerim.........

• Beğen
tebrik ederim çok özenli ve zevkli bi çalışma olmuş tekrar tebrikler

• Beğen
abi sen harcanıyorsun seri üretime geç bence çok güzel bi tasarım olmuş bu konuda amatör bi insan profesyonellere bile taş çıkartacak bi bisiklet yapmış

ellerinize sağlık

• Beğen
müthiş olmuş Orange Country Choppersdan(discovery channel) fırlama gibi

• Beğen
Öncelikle sizi kutluyorum.Gerçekten müthiş bir özenim ile yapıldığı çok belli oluyor.Yaratılıcığınıza ve el becerenize hayran kaldım doğrusu.Ancak mekanik olarak çok hassas bir nokta var.Bisiklette arka teker araba lastiği sanırım.Dolayısı ile normal bisiklet tekerinden çok daha kalın ve çevrilmesi zor.Bisiklete özellikle ilk ivmeyi verirken pedallar üzerine normal sürüş sırasındakinden 2 kat daha fazla kuvvet uygulamanız gerekecek.Ve üzerinde de ortalam 60 kiloluk bir yük ile ile bu kuvveti uyguladığınızı düşündüğümüzde aynakol un bulunduğu kısım çok büyük bir yük altında kalacaktır.Bu durumda ya uygulanan kuvvete dayanamayan zincir kopacaktır yada maşadan aynakola doğru gelen borunun birleşme noktasında çatlama olacaktır.
Not: Kesinliklikle olacak demiyorum ama ihtimal dahilinde olan şeyleri söyleyip, önleminizi almanızı sağlamak istedim.

Entresan bişey dikkatimi çekti..
Bi resimde üstünüzde mont ellerinizde eldiven var. Başka resimde üstünüz çıplak..
Demekki uzun bi süreç ve büyük bi emek harcanmış.. Eminim bu sizin için daha değerli olmasının en büyük sebebidir.. Ve gerçekten güzel bi işçilik var.. Elinize sağlık.. :)

• Beğen
tek kelime ile mükemmelll. el emeği göznuru işte sonuç . tebrikler

• Beğen
Gerek ilk gerekse bu projeniz çok güzel olmuş.

not: yazının başında ilk projenize link verseniz çoğu kişi ona da bakmak isteyecektir. aramak yerine direkt ulaşır.

• Beğen
insanlaraın yaratıcı olması süper ve süper bişey oratya çıkmış bizimle bunu paylaştığınız için teşekürler

• Beğen
Geri