Scudo Sports

minik fanatik :)

çok teşekkürler fotoğraflar çok güzel bebiş çok tatlı nazar değmesin inşaallah

• Beğen
Tepkiler: aydınz
Scudo
Maşallah çok tatlı

• Beğen
çok şeker ya bir an baba olmak istedim allah analı babalı büyütsün...

• Beğen
Maşallah pek bi şirinmiş kızınız. Fotoğraflar, ortam harika :)

• Beğen
Maşallah bebek çok tatlı hele uyurken,allah nazardan saklasın,seni kutlarım şimdiden ona doğa ve bisiklet sevğisini aşıladığın için. hoşça kal.

• Beğen
Allah uzun saglıklı omurler versın cok seker bı cocuk masallah!
Sımdıden dogaya alısıyor seker sey,ne mutlu sıze:)

• Beğen
Allah nazardan saklasın. Maşşallah dünyalar tatlısı yaramaz.

Fakat bir konuda sizi eleştirmek istiyorum. Sizinde dünyalar tatlısı yavrunuzun da kafasında kask yok. Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım :)

Saygılarımla.

• Beğen
bir senedir yoğun şekilde bisiklete biniyorum, forumları takip ediyorum, turlara katılıyorum, turlar düzenliyorum, ve bu gezilerimizi ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekip paylaşıyorum. bisiklet sevdalılarının fotoğraflarını,öykülerini, takip ediyorum.ama bugüne kadar bu kadar içten, bu kadar sıcak bir paylaşıma rastlamamıştım. o resimlerde hepimizin özlemini duyduğu, zamanı geriye çevirmeye dair bişeyler var. ne mutlu sevay'a ki sizin gibi bir babası var...size kızınızla paylaşılacak çok uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. dünya güzeli sevay'ı yanaklarından öpüyorum.o tatlı gülümsemesi hiç eksilmesin.yıllar sonra büyüyecek ve o resimleri gösterecek arkadaşlarına, çocuklarına ve büyük olasılıktır ki o da kendi çocuğuna doğa ve bisiklet sevgisini aşılayacak.paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim

Abi,forum'un gelmiş geçmiş en güzel , en anlamlı ve sevimli gezisi olmuş.Gözlüklü fotolar,o eşsiz güzellikteki gülücükler.Tabi gezi'nin son noktasında da uyku modu harika bir gezi'nin sonlandığını gösteriyor.İnanılmaz zevkle izledim.Çokta mutlu oldum.Başbaşa harik harika abi.Eline sağlık.İlerliyen zamanda umarım yine bize böyle güzel gezile yayınlarsın.

Konya ya selamlar..

Geri