@Mehmet Metin Levent Ben de kedi insanıyım. Tabiki diğer hayvanları da seviyorum.
Dükkanımın olduğu yer araç trafiğinin yoğun olduğu bir yerdi.Dükkanımın yakınında bulduğum anne ve 5 yavrusunu evimin olduğu sokağa ithal ettik.3 yavruyu sahibinden üzerinden sahiplendirmeyi başardık.Anneyi kısırlaştırdıktan sonra eve almayı denedik , fakat başaramadık; bir türlü eve adapte olamadı.Siyah yavruyu kısırlaştırdıktan sonra vermek şartıyla ev bulmuştum.Ancak işgüzar belediye çalışanları yüzünden kayboldu.Bir tane geriye erkek tekir kaldı, o da kaçtı gitti; inanın nasıl olduğunu anlayamadık.
Bu güccüklerde şimdiden yetişiyor olmalı,karanlık prensler iş arıyor,sloganını şimdiden duyar gibiyim. Tabi bütün bunlardan daha önemlisi,bu canlıların bilinçli sahiplere sahip olmasıdır,sokaklara terk edilmemesidir.
İşe başlayınca kendi evlerine çıkarlar tabi orasıda ayrı.
Bu kedicik de uzun süre boğaz tokluğuna yanımda çalışmıştı.Çok akıllı bir kediydi.Sabah kapının önünde bekler,biraz gezinir.Uykusu geldi mi köşesine kıvrılır uyurdu.Akşam eve birlikte gider,sabah birlikte işe gelirdik.Arabaya binmekten bile korkusu yoktu