Scudo Sports

Minik Dostlar İş Arıyor!

Scudo
çok hoş uygulama

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Linkedin profili olmadan olmaz:
Panda için (link)

final-dog-photo.jpg

neşelenmek isterseniz benim linkedin profilim

(link)

@Mehmet Metin Levent :koptum: Ben de kedi insanıyım.:) Tabiki diğer hayvanları da seviyorum.

Dükkanımın olduğu yer araç trafiğinin yoğun olduğu bir yerdi.Dükkanımın yakınında bulduğum anne ve 5 yavrusunu evimin olduğu sokağa ithal ettik.:)3 yavruyu sahibinden üzerinden sahiplendirmeyi başardık.Anneyi kısırlaştırdıktan sonra eve almayı denedik , fakat başaramadık; bir türlü eve adapte olamadı.Siyah yavruyu kısırlaştırdıktan sonra vermek şartıyla ev bulmuştum.Ancak işgüzar belediye çalışanları yüzünden kayboldu.Bir tane geriye erkek tekir kaldı, o da kaçtı gitti; inanın nasıl olduğunu anlayamadık.:kötü:

Bu güccüklerde şimdiden yetişiyor olmalı,karanlık prensler iş arıyor,sloganını şimdiden duyar gibiyim. :komik:Tabi bütün bunlardan daha önemlisi,bu canlıların bilinçli sahiplere sahip olmasıdır,sokaklara terk edilmemesidir.:harika:
İşe başlayınca kendi evlerine çıkarlar tabi orasıda ayrı. :D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bu kedicik de uzun süre boğaz tokluğuna yanımda çalışmıştı.:)Çok akıllı bir kediydi.Sabah kapının önünde bekler,biraz gezinir.Uykusu geldi mi köşesine kıvrılır uyurdu.Akşam eve birlikte gider,sabah birlikte işe gelirdik.Arabaya binmekten bile korkusu yoktu

Dosyalar

• Görüntü499.jpg
    Görüntü499.jpg
    361,8 KB · Okunma: 9
  • Görüntü535.jpg
    Görüntü535.jpg
    10,6 KB · Okunma: 9
hocam şu kediforum u kurabilsek güzel şeyler olacak inanıyorum.

Geri