Scudo Sports

Minik bir gezi, Rumeli Feneri fotoları 27 Nisan

güzel bir gezi yapmışsınız ayaklarınıza sağlık.
esen kalın

Scudo
Aman aman aman diyeyim, sevdiğim 3 güzel insanı bu kadar güzel manzara eşliğinde görmek ne kadar da hoş. Ayaklarınıza sağlık değerli dostlarım. Umarım birliktede turlarız yine.:p

Sevgiler

MFG(+)

:) paylaşım ve fotolar için teşekkürler arkadaşlar
çok güzel bir gezi yapmışsınız ayaklarınıza,pedalınıza sağlık
keşke bende olabilseydim aranız da :(
neyse bir daha ki turlarınız da aranız da olmak isterim
herkese mutlu sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim

Lütfü paşa daha yeni gördüm fotoları, güzel gezi olmuş, o araziye mutlaka keşif gezisi düzenleyelim. Hatta bütün günü o arazide inip çıkarak geçirebilirim :)
Teşekkürler paylaşımın için...

Sevgili Bülent beyin davetine icabet edemediğime üzgünüm. Gezi az kişiyle olsada güzel olmuş.
Geçen seneden beri Rumelikavağı'na gidemedim. Sarıyer'den sonraki nefesleri kesen tırmanış ve sonrasındakı orman içi sakin asfalt yol çok güzel..O yolları özledim. Sonrasında Rumeli Fenerinde balık pahallı olduğundan midye tava da iyi gidiyordu..
Neyse bir dahaki sefere inşallah. Hepinize sağlık ve sevgiler..

süper gezmişsiniz. hele ki fotoların böyle peşi sıra kacak gibi tasarlanıp yerleşimine daha çok bittim... biz de böyle yapsak acaba oldum:):):)

paylaşım çok hoş, fotolar için teşekkürler...

tm katılanları kutlarım....

bülent kardeş manzalar harika ellerine sağlık senden aldığım appen ile antalyanın göbeni takıyorum paylaşım icin teşekürler
necod

@necod

Necmi kardeş,
forumda seni yeni fark ettim. Apenin bisikletin keyfini çıkartmana çok sevindim.
mayıs ayı içinde grup olarak bir antalya gezisi projemiz var, gerçekleşirse birlikte de pedal çevirme fırsatımız olur inşallah.
bu arada kısa bir araştırma yapınca bir ameliyat geçirdiğini öğrendim. Çok geçmiş olsun umarın eskisinden daha sağlıklı olursun.
hoşçakal.
A.Bülent Yamaner

Sevgili Lütfü meraba.
İstanbulu siz güzel İnsanların samimi sunumlarında izlemek,sandığınızdan da güzel biz takip edenler için.
Teşekkür ediyorum katılımda bulunanlara ve sıcak paylaşımlara.

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de geleck.'''

bülent kardeş teşekür ederim geldiğin zaman haberleşiersek hep beraber antalya gurubu olarak pedallarız allahtan bir mani olmassa hoşcakal iyi calışmalar
antalya necod

@ABY

Merhaba sevgili Bülent abim

Sizler Antalya ya geleceksiniz bizim haberimiz yeni olacak, olacak işmi bu.
Lütfen bu proje olarak kalmasın, gerçek hayata dökülsün. Sizleri, Antalya da bir kucaklıyalım. Elimizden geleni yapalım. En önemliside sizlerle beraber pedallıyalım.

En kısa zamanda geliş tarihinizi bildirirseniz, çok memnun oluruz.
Bizden istediğiniz herhangi birşey olursa da çekinmeden bildirin.

Haberlerinizi bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Sevgi ve saygılarımla.

Sevgili Ender kardeşim,
Biz Antalyaya gelmeye karar vereceğiz ve sana haber vermiyeceğiz !
böyle birşeye inanabilirmisin ?
15 gün kadar önce sevgili Süleyman şatır, Kemal Tecimen, Necati abi ve fikret albay beraberce mayıs ayı içinde İstanbul antalya yapabilirmiyiz diye konuşmuştuk. hangi güzergahtan ve kaç günde gideceğimizin bir planını yapmıştık. Şu ana kadar organizasyonumuz kesinleşmediği için kimseye bir şey söylemedik. Umarım en kısa zamanda bu kararı verir ve uygulamaya koyarız.
Karar verdiğimiz anda söz veriyorum ilk sana haber vereceğim.
Umarım en kısa zamanda Antalyadada birlikte pedallamak fırsatımız olur.
Hoşçakal.
A.Bülent Yamaner

Geri