Scudo Sports

Minibüsün çarptığı bisikletli kız öldü :(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Allah rahmet eylesin,ailesinede sabır versin,valla bu minubusculerden bende korkuyorum,musteri görünce adamların gözü dönüyor.
Allah bizleri korusun...

Scudo
aman tanrım...çok üzüldüm gerçekten...aynı kazayı bende geçirdim...ne kadar büyük bir tehlike atlattığımı şimdi daha iyi anlıyorum...

ailesinin, sevdiklerinin ve bütün bisiklet camiiasının başı saolsun ....mekanı cennet olsun =(

@no_name

Tamamen size katılıyorum,

Saygılar,
Tolga Gürgün

böyle adamlar her yerde var bende bazen işim gereği araba yada otomobil kullanıyorum yolda gördüğüm bisikletcilerle her zaman diyalog kurarım ve dikkat ederim hatta hataları varsa uyarırım bile unutmayınki kaza geliyorum derken uyarmaz siz siz olun şöförün hareketlerini önceden sezin ve dikkatli kullanın böyle acı olayları birdaha yaşamıyalım

Gerçekten çok üzücü bir olay.. lütfen herkes kendisine ve çevresindekilere dikkat etsin, korusun. Ayrıca ben bazı arkadaşları görüyorum bisiklet kullanırken müzik'te dinliyorlar.. tehlikeli olduğunu düşünüyorum araçların seslerini duyamayabilirler. ki! biliyorsunuz bazı sığırlar yaya ve bisikletlere ayrılmış yollara arabaları ile giriyorlar.

Adapazarının minibüs ve dolmuş şöförleri istanbuldan daha beter..karşıdan karşıya geçerken bile üstüne sürüyorlar arabayı..
Kask bütün vucudu korumuyor maalesef..
Herkesin başı sağolsun

eğitim sart bu söferler yazıyorlarya hatali isem su numarayı arayın yazacaklar dolmuşların arkasına büyük bir yazı ile bizlerde arayacagız o zaman belki biraz düzelir.

@serdal

sabah bunları yazdım aksam eve gittim haber izliyorum birde baktım edirnede dolmuşcular belediye binasında kavga ediyor.:boese157:

Allah ailesine sabır versin....bisiklet camiyasinin da başi sagolsun...

Of ya, çok üzüldüm :(
Allah rahmet etsin... ailesine de büyük 1sabır versin... minibüs çılgınlığını ben bisikletle evden işe işten de eve dönüşlerde yaşamıyor değilim aslnda. adamın yolu varken bile arkadan korna basmayı ihmal etmiyorlar. ben onlara ORClar diyorum, hani yüzüklerin efendisinde ne olduğu belli olmayan yaratıkların 1leşmesinden ortaya çıkan varlıklar, işte bunlar da onlardan.... :boese157: :mad: :boese157:

Ölen kardeşime Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

ne kadar tanimasamda, basimiz saolsun gercekten cok uzuldum !!!
tum yakinlarina sabir diliyorum...

burası türkiye:boese157: normal ya arkadaşlar yeter bisiklet yolu istiyoruz diye kandimizi tem otoyolu na mı zincirleyelim en sonunda bunu da yaptıracaklar görüyorsunuz böyle şeyler en çok bizim ülkemizde oluyor ben bu konuyu forum hakkında genel konularada da açtım ,.,, allah sevenlerine sabır versin allah rahmet eylesin:(

Kazaya neden olan yaratıklar, bilmiyorlar mı ki, ne fidanları kırıyor, ne çınarları gövdelerinden, gövdeleri köklerinden parçalayıp, ormanları yağmalıyorlar. Ama ne çare, kim bilir yine hangi canı almak için düştüler yollara.:Skull-175
Hadi artık başımız sağ olsun, dostlar sağ olsun, Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey yapalım. Trafiği düzenleyen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım ve gereken hassasiyeti kaza yapmadan önce gösterelim. Gurupça, ulusça, milletçe ve insanca...
Sevgi ve Saygılarımla

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm arkadaşlar lütfen dikkat edelim kask takalım öff ya üzüldüm valla : (

allah rahmet eylesi ve ailesine sabır versin diyorum ve.... olayın insanı en üzen yanı Betül Coşan ın muhtemelen hayatta en severek yaptığı şey, bizim ortak tutkumuz olan bisiklete binerken ve ötesinde bu olayı antreman sırasında yaşamış olmasıdır. tüm bisiklet tutkunlarının bildiği gibi minübüs ve halk otobüsleri müşteri kapma uğruna trafik canavarı şablonuna uyan araçlar olmuşlardır.Peki..Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı sorumluları antreman yapan gurubun arkasına flaşörleri yanan görevli bir araba yada gönüllü bulamamışlarmı ? biz birey olarak başımıza gelecek tehlikelerden kendimiz sorumlu tutulabiliriz ama bu işi profesyonelce yapan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı güvencesi altında olan bir sporcunun cahil bir şöför tarafından hayattan, ailesinden, sevdiklerinden ve bisikletinden sonsuza kadar ayrılmasının sebebini bireylerin omuzlarına yıkmaktansa toplumun tümünde aramalıyız ve bisiklet sevenler bizde o toplumun parçasıyız..konuyu biraz saptırmış olabilirim ama 3,5 yaşında kızı olan bir baba olarak allahtan kimseye hangi sebeple olursa olsun evlat acısı yaşatmamasını ve tekrar ailesine sabır vermesini dilerim.

• Beğen
Tepkiler: bulentesk
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri