Hüseyin, ben kısaca sana rotamı ve nasıl konakladığımı yazayım.
Şirinevler-Tekirdağ - Arkadaşımın evinde konakladım
Tekirdağ-Şarköy - Ablamın yazlığında konakladım
Şarköy-Gelibolu - Çadırda konakladım. Orda bir bisikletçi ile tanıştım, onla beraber çadır kurduk. Bir okulun arka bahçesinde.
Lapseki-Biga - Öğretmen evinde konakladım
Biga-Bandırma - Arkadaşımın evinde konakladım
Bandırma-Bursa - Çadırda kaldım. Bir benzinliğin arka tarafında çadır kurdum
Bursa-Yalovo-Pendik - Arkadaşımın evinde konakladım.
Pendik-Şirinevler - Eve dönüş
Benim farklı şehirlerde olan arkadaşlarımdan olduğundan dolayı biraz rahat yolculuk ettim. Çadırda kalmak istiyorsanız öncelikli olarak benzinliklerin arka taraflarını tavsiye ederim çünkü sabaha kadar pompacılar uyanık oluyorlar ve güvenlik konusu sıkıntı olmuyor. Ayrıca tuvalet ve market ihtiyacını da karşılıyorsun. Eğer böyle bir yer yok ise okulların arka bahçeleri ama girişte kimsenin görmediğine dikkat edin çünkü mahalle insanları rahatsız edebilir. Gerçi bu güzergahta insanlar böyle şeyler yapmaz. Tek sıkıntınız erken kalkmanız lazım çünkü okul müdürleri gelmeden okul bahçesinden çıkmanız lazım. Nereye çadır kuracaksanız öncelikle etrafta biraz tur at ve en az 20 dakika bir gözlem yap. Çadırın büyükse, bisikleti çadırın içine almaya çalış. Birde hergün çadır kurmak zor oluyor çünkü duş alma ihtiyacı hissediyorsun. Buna göre bazı noktalarda öğretmen evleri en iyi çözüm.
Rotada en zorlu yolculuk Şarköy yoludur. Bu yola girmeden yanında yeterince su olduğuna emin ol
Başka bilgi istersen yardımcı olurum.