Scudo Sports

Min Masraf; Max Keyif İşte Benim Trek

Ercan abi hayırlı olsun güzel bir bisiklet olmuş. Kazasız sürüşler dilerim. Birde bir hafta sonu eğer müsait olursanız sizinle tanışmak isterim.Aslında Isparda'da çok kişi var böyle bisiklet hastası olan ama bir türlü bir araya gelinemiyor eğer sizinde yardımınız olursa tanışalım.Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Scudo
Merhaba İsmail özel mesajla bilgilerimi gönderdim.
Tanışmayı çok isterim görüşmek üzere..

@geotech emre

Sağolasın Emre bana yeter bu hali :)
Allah kimseye kaza bela vermesin ;)

@başarist

Başar abi elimdeki parçaları taktım yani bunun için özel bir parça almışlığım yok :)
Şans eseri renk uyumu güzel oldu denebilir :)

Ben teşekkür ederim herşey için

@Yetkin Şahin

Yetkinim teşekkür ederim :) belki bir ara antalyaya gelirim de beraber pedallarız :)
Sen bu taraflara gelemezsin :p

@Özbil Kurtulmuş

Bugün ilk turumu attım çok güzeldi. Açı olarak gianta epey alışmıştım ama Trek biraz daha farklı :). Sonucunda Giant tamamen bir yarış kadrosuydu... Trek ise spor+performans için olduğundan biraz garip geliyor şimdilik :)

Teşekkür ederim

Merhaba,
Bisikletinizi güle güle kullanın...
Ben de Isparta'dayım... Sizinle tanışmak isterim... Nasıl ulaşabilirim size?

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@earth1

özel mesajla bilgilerimi gönderdim bende tanışmak isterim görüşmek üzere..

Çok teşekkürler arkadaşlar imageshack a bişiler oldu benim bisikletin resmi uçmuş :)

@bryant

Teşekkür ederim.
birkaç gün içinde yeni daha net fotolarını ekleyeceğim

@precipice

Yok Ramazan sadece sele borusu aldığımda gelen yamuktu düzgünü ile değiştirdim :)
Bir de benim sram x0 griplerden dolayı gidondaki sünger kısaydı. gittim 5 liraya bir sünger alıp uzun kestim. :) başka bir değişim yok valla.

Bu aralar yağmur çamur çok olmazsa benim enduro tipi çamurlukları takıp bir araziye giricem :) Muharrem dedeye bir dua edip dönerim geriye :)

Taze Taze fotolar :)

Ispartadan yeni bisikletçi kardeşimiz Savaş'ın fotoğraf makinasından..
Teşekkürler Savaş ;)

(link)
(link)

(link)
(link)

(link)
(link)

(link)
(link)

Darısı Savaş kardeşimin başına umarım ona da güzel bir bisiklet alırız ;)

Geri