Scudo Sports

Mimar arkadaşlara süper bir yarışma :)

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.083
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar;

İnternette gezinirken gördüğüm bir yarışmayı sizlerle paylaşmak istedim(hem de bisiklet ile ilgili bir yarışma) :):)

Yarışmanın katılım koşulları ve kurallarına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şimdiden mimar arkadaşlara başarılar:ssrtcbya::harika::harika:

(link)

european_velo_stops.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Tamda Mimarlık Öğrencisiyim ama katılım dolar üzerinden oluyor :),BB öğrenci ödülü dediği ne oluyor acaba

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@OmrFrka
Kazanım da dolar üzerinden :harika::harika: BB' yi ben de bilemedim:kötü::kötü:

• Beğen
Tepkiler: OmrFrka
@Emre Yönlüer
Hocam bb acaba her katılan öğrenciye olmasın bide:),şimdi 70 dolar verip yani nerdeyse kyk bursumuzun yarısından çoğu kaybedincede koyar bana insana:D

• Beğen
Böyle bir yarışmanın neden bu kadar yüksek bir katılım ücreti var?
5$ gibi sembolik bir katılım ücreti olsa çok fazla katılım olur. Ama bu haliyle birçok öğrenci katılmak istemeyecektir. 70$, Türkiye gibi bir ülkede bir öğrencinin 1 aylık yemek masrafı neredeyse.
Böyle bir yarışmaya büyük bisiklet firmaları neden sponsor olmaz ki?

• Beğen
BB yarışmayı düzenleyen şirketin (Bee Breeders) kısaltması. BB ödülü bu şirketin ayrıca vereceği ödül.

• Beğen
Açıkçası mimarlık okuyan kardeşimle katılmayı düşünmüştüm, ücretten dolayı vazgeçeceğiz sanırım. Başta katılım ücretine bende çok takılmıştım ancak adamlar için gayet cüzi ve normal. Standartlarını bize uyarlamak zorunda da değiller. Adamlar 70 birim katılım ücreti koymuşlar ki düşününce onlara göre gayet normal. Muhtemel yetersiz çöp projelerin süreci meşgul etmesinin önüne geçilmek istenmiş olabilir. Zaten proje de tamamen Avrupayı ilgilendiriyor, bizim adımız bile geçmiyor. Yapıda Avrupa mimarisi vb. şartlar aranıyor. Nitekim katılım ücretine çok takılmayın gençler sıkıntı 70 birimlik ücret değil bunu bizim (şimdilik) yaklaşık 330 birim olarak ödemek zorunda olmamız. Asıl ciddi sıkıntı bu.

Tasarım fikirleri olan arkadaşlara çizim ve tasarımı geliştirme anlamında yardımcı olabilirim.

Ayrıca katılım koşullarında mimar olma şartı yok. :)

• Beğen
Geri