Scudo Sports

Milli takim forma

Scudo
@murty

yokmu kardesime milli forma tedarik edebilecek birisi ? adam bizi taaa cin`de temsil edecek.....:in:

Eger BF camiasinda da yoksa, baska alternatif bir tedarik kaynagi göremiyorum...

Var ise bende aramaktayım bende aynı durumu Makedonya'da gerçekleştireceğim...

Firmalardan rica etme durumu oldumu.Sanrım böyle başarılı bir organizasyonda seve seve verirler diye düşünüyorum..Bence tabi.Bütün arkadaşlara başarılar..

Yokmu formasi olan bildigi olan yada herhangi bir sey surda milli vazife gerceklestiricez :)

@murty

Murty, bence sıfır konusunda diretme, 2. ele de razi ol... forma piyasade pek bulunan birsey degil anladigim kadarıyla...

Abi yani Turk milli takim formasi yani bunu ureten birisi illaki vardir :)

2008 forma
(link)
sanki milli takimdan cok Aytac formasi gibi geldi ,milli takim formasinin ustune reklam koyma zihniyeti neden gelir cozemiyorum :(

@Ahmet Dalgıçoğlu

Tamam ikinci ele de raziyim ,L beden de olur

@murty

Birinci gelmeyeni fabrikada salam sucuk yapiyorlar :D :D :D

Açıkcası Aytaç logolu formaları beğenmiyorum, hem üste para vericem hemde Aytaçın reklamını yapıcam, bence Aytaç bu formaları bedava dağıtmalı .

Evet aynen öyle hocam ben formayı sade alıp üzerine sponsor damgası bastıracaktım aytaç banada uymuyor...

Arkadaşlar,

bende XL 1 kez giyilmiş bir forma var isterseniz verebilirim.2 yıldır özenle saklıyorum.

not: Verebilirim dedim satamam, ihtiyacı olan arkadaşa hibe edebilirim, yarış koşacak sporcu dostlarıma her zaman elimden geleni yapmışımdır.

İstanbulda ikamet ediyorum Avrupa yakası tarafındaysanız elden teslim ederim yada kargo ile gönderebilirim.

lütfen özelden mesaj gönderin.

Ozelden mesajiniz var :)

@ERDOGANKESGIN

BF budur iste.... bisiklet sporuna gönül verenlerin sitesi....:in:

@murty

özel mesajın yanıtlandı, pazartesi günü Ankara kargo adresinize formayı göndereceğim güle güle kullan.

@ERDOGANKESGIN

Bisiklete gonul vermek bu olsa gerek :in: Hocam cok tesekkur ederim tekrar

Geri