Scudo Sports

Milli sporcumuzun sosyal medyada yaptığı paylaşım sebebiyle takımdan ihraç edilmesi

Kadir ile bir veriş sohbetiyle tanıştık ve telefonda asıl konuyu unutarak yarım saat bisiklet ve federasyon üzerine dertleştik tanışmamız bu şekilde oldu kendisiyle.
çok iyi ahlaklı ve sağlam karakterde bir sporcu haksızlık etmişler özgürce fikrini söymeyen herkese yapıldığı gibi.
Ülkemiz kutuplaştırılmaya çalışılırken birileri de bilinçsiz şekilde buna alet olup çanak tutuyor nebyazık ki.

Scudo
(link)

Bu arkadaşta spor ortamında. Ki bu tarz cezalar antrenör, sporcu, idareci vb. herkes için geçerlidir. Ne olacak şimdi?

Kadir ne paylaşmış da ceza almış bilmiyorum. O yüzden yorum yapmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak bu olay bana twitter'daki ırkçı paylaşımı yüzünden FILA'dan (Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği) 6 ay men cezası alan güreşçiye, bir sporcuya verilebilecek en büyük onur verilerek, 2016 olimpiyatlarında şanlı bayrağımızı taşıma görevi verilmesini hatırlattı nedense...

Aynı kafilede stili yüzünden yurt dışında da pek çok hayranı olan ve bir önceki olimpiyatın şampiyonu tekvandocu Servet Tazegül, çok genç yaşına rağmen olimpiyattan 3 ay önce Avrupa ikincisi olmuş okçu Mete Gazoz ve olimpiyata son iki yılın dünya sampiyonu olarak gidip hep dünya hem olimpiyat şampiyonu olarak dönecek olan güreşçi Taha Akgül vardı mesela.

Akp yi destekleyen siyasi düşüncesi ne olduğu bilinen sporculara genelde teşvik var yukarıda yazıldığı gibi Türk bayrağı taşıtmak mesela...
Yukarıda videosu paylaşılan bisikletçi sporcusu da bu saatten sonra sözde sporcudur benim için
Kadirin durumunu bekliyorum bakalım hakkındaki kesin yargı ne olacak ?
Birde zamanında bir bakanımız güzel tespit yapmıştı onu da hatırlatayım

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Bir yanda "Cumhurbaşkanımız bırak dedi diye bıraktım." diyerek kariyerini noktalayan ve hemen ardından milletvekili olarak vergiden muhaf Lambo Aventador'uyla meclise gelen Kenan Sofuğlu bir yandan da sosyal medyada fikrini beyan etti diye kariyeri lekelenmeye çalışılan Kadir Kelleci. Bu ülkede ya yalaka olacaksın ya da yalaka olacaksın. Öbür türlü hep kaybediyorsun

Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin mili güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan 18 bin 632 kişi, başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın kamu görevinden çıkarıldı.
Burada biz bir kişiyi tartışırken 1×18632 kişi işinden olmuş durumda.

Ne yani seçim öncesi arabalardan müzik çalıp reklam yapan kuruluşları sevmiyorum . Anca kafa ağrıtıyorlar . Beni müziğiyle mi etkileyecek ? Desek suç mu ?

@Eroseros

Yahu bu arkadaslari neden hatalarindan dolayi Allah'a havale etmiyorlar. Bazi durumlar ve kisiler icin bu tip havaleler gecerli oluyordu...
Adam gibi sorusturup sorgulamalarini yapsalar olmaz mi? Belki sorusturma sonucu geleneksel ''pardon yanlislik olmus, bizi kandirmislar, arkadaslar masumdu'' diyeceklerdi...
Yasasin ATALET!
Ay cok pardon! ADALET diyecektim :islik:

atalet
isim (ata:let) eskimiş Arapça ʿaṭālet
1. isim Tembellik
2. İşsizlik, işsiz kalma
3. İşlemezlik
4. fizik Süredurum

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri