Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
3-5 Temmuz'da Sakarya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'na katılmamasıyla, katılmasının engellenmiş olmasına ilişkin çok fazla yazı yazıldı, konuşuldu milli sporcumuz Kadir Kelleci için. Kendisinin herkese açık bir Strava hesabı olduğu için, bana da çok sempatik gelmiştir hep.
Heyecanla takip ederim ve çok da sağlam sporcudur.
Fakat şampiyonada yarışmayışının, ihraç edilişinin sebebini kendisi açıklayana kadar tam olarak bilmiyorduk. Sosyal medyada çok fazla ses vardı çünkü. Herkes kendince bir sebep yazmıştı. Bugün Kadir Kelleci uzun bir mesajda anlatmış durumu.
Gerçekten de tüyleri diken diken eden bir mesaj. Zaten sporcu kıtlığı olan canım ülkemde, zaten avcumuzda birkaç tane olan sporcuları da nasıl kolayca harcadığımızı, bir kalemde silip attığımızı gösterir nitelikte.
Yazısı aynen şu şekilde:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(link)
(link) ·
Öncelikle mesaj atıp destekleyen herkese teşekkür ediyorum
İyiki varsınız.
.
24 haziran 2018 günü İstanbula bikefit yaptırmak için gitmiştim, dönüşte tabi seçim günü olduğu için kutlamalarının arasında mağdur kaldım, silahlar ve anormal şekilde çirkinlikler içerisinde, sonrası ben sosyal medyamda bunlarla ilgili yazılar yazdım paylaştım ve bunuda paylaşmamda özgür olduğumuzu düşünüyorum, gören görmüştür, benim orda ifade etmek istediğim ne devlet, ne de bir başka bir parti, benim siyasetle ilgili zerre kadar ilgim yoktur, ondan dolayı Türkiye Bisiklet Federasyonuna şikayet edilip, federasyon ise disiplin kuruluna sevk edip, yarışlardan men etti, içerikleriyle ilgili bir bilgim yok.
İnancım veya görüşüm, yaşam standartlarım farklı olabilir, farklı düşünüyor, farklı yaşıyorumdur, buna ve milli takım formama, biraz olsun saygı duyulmasını isterdim... Yaşıma bakmadan halen sporumu ilerletmekteyim ve halen olsun hayatta kalmak ile aynı zamanda da yarışmaktayım...evet zor destek olmadan olmuyor ama ben elimdeki imkanlarla Dünya Dağ bisikleti ilk 50 sporcusu arasında yer alıyorum
.
Ben 21 yıllık bisiklet sporcuyum ve yıllardır nice başarılar ve şampiyonluklarım oldu, kendimle gurur duydum daha fazla çalıştım, hatta askerliğimi sporcu olarak değilde, Hakkari Şemdinli de üst bölgesinde yaptım, 12 yıla aşkın milli formamı temsil etmekteyim, bu kariyerim boyunca çok sıkıntılarla boğuştum ve halen de devam etmekte olup mücadele içerisindeyim, küçük paralar ile çok işler yaptım, kendi imkanlarımız ile yarışlara gitti ,kendi sınırlarımı zorladım, dünyanın heryerine gidip arkadaş edinip, aynı zamamda yarışıp ülkemi temsil ettim, sayın arkadaşlar kendinize gelin ben sizleri temsil ediyorum, bisikleti aşığı diyeyim, bir sporcuya yarışa almamak ile o sporcuya ceza vermemiş oluyorsunuz, saygısızlık yapıyorsunuz demek oluyor, benim takımından başka bir yerden maaş almıyorum ve çokta yükseklerde bir maaşım yok, eğer olsaydı emin olun, şu giydiğim formayı, televizyonlarda izler olurdunuz....
.
Çok sıkıntılı dönemler geçiriyorum benden sağlıklı, yorumlar bekleyin lütfen, ruh ve hislerimle, sağlıklı şekilde düşünmeye çalışıyorum.
.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ediyorum..

(link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Federasyonla ilgili sosyalmedyada sürekli küfür okuyorum arkadaşlar
Hemen her mesajda federasyona sövülüyor ve küfür ediliyor. Tepki gösteriliyor. Olayın içinde olmadığım için, uzak olduğum için sebeplerini bilemiyorum tabiki. Ama verilen karar, tepkilere neden maruz kaldığı konusunda bende bir izlenim yarattı 
Malesef milli sporculara gösterilen muamele bu arkadaşlar. Daha çok kişiye ulaşması için paylaşıyorum, üzülmeliyiz bunları yaşadığımız için. Bilmeliyiz ve haberdar olmalıyız sorunlarımız konusunda. Bu çok büyük bir sorundur
İşler, demek ki malesef böyle yürüyor federasyonda
Fakat şampiyonada yarışmayışının, ihraç edilişinin sebebini kendisi açıklayana kadar tam olarak bilmiyorduk. Sosyal medyada çok fazla ses vardı çünkü. Herkes kendince bir sebep yazmıştı. Bugün Kadir Kelleci uzun bir mesajda anlatmış durumu.
Gerçekten de tüyleri diken diken eden bir mesaj. Zaten sporcu kıtlığı olan canım ülkemde, zaten avcumuzda birkaç tane olan sporcuları da nasıl kolayca harcadığımızı, bir kalemde silip attığımızı gösterir nitelikte.
Yazısı aynen şu şekilde:
(link)
(link) ·
İyiki varsınız.
.
İnancım veya görüşüm, yaşam standartlarım farklı olabilir, farklı düşünüyor, farklı yaşıyorumdur, buna ve milli takım formama, biraz olsun saygı duyulmasını isterdim... Yaşıma bakmadan halen sporumu ilerletmekteyim ve halen olsun hayatta kalmak ile aynı zamanda da yarışmaktayım...evet zor destek olmadan olmuyor ama ben elimdeki imkanlarla Dünya Dağ bisikleti ilk 50 sporcusu arasında yer alıyorum
.
.
.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ediyorum..

(link)
Federasyonla ilgili sosyalmedyada sürekli küfür okuyorum arkadaşlar
Malesef milli sporculara gösterilen muamele bu arkadaşlar. Daha çok kişiye ulaşması için paylaşıyorum, üzülmeliyiz bunları yaşadığımız için. Bilmeliyiz ve haberdar olmalıyız sorunlarımız konusunda. Bu çok büyük bir sorundur