Scudo Sports

milli piyango size çıkarsa ?

ben her çekiliş için birkaç bilet alan birisiyim yaklaşık 2 yılı geçti hala umudum var :)
birincisi milli piyango 1 500 000 YTL (yazıyla:p:bir milyon beşyüz bin YTL) veriyor ama biz yine de biz 2 milyar ytl çıktığını düşünelim, benim hayalim bir ada satın almak, düşünsenize tüm dünyadan ayrı, ne isterseniz yapabileceğiniz kendi adanız var harika birşey, ve kalan yaşamımı okuyarak, gezerek, izleyerek, dinleyerek, spor yaparak geçirirdim...
AMA HEPSİ HAYAL

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Scudo
Önce Johan Bruyneel'İ bisiklet konusunda yardımcım yaparım, iyi bir bisiklet ama mutlaka campagnolo record malzemeli, bi mekanisyen ve john bruyneel veririm maaşını, beni antrenmanlarımda takip etsinler araba ile her türlü teknik, mekanik antrenman ile ilgili destek için..., işleri bu olsun yani... ondan sonrası malum

Milli piyango yada benzeri şans oyunlarından para çıkarsa BisikletForum'dan 1 kişiye Scott Ltd ...5 kişiye Scott scale 20 ...10 kişiyede Scott scale 50 vericem sonra düşünürüm kendime ne yapacağımı :D:D:D

bisikletimden memnunum şu anda önce 5000ytl erzak dağıtırım elden para kimseye vermem çünkü ya içki alıyorlar yada alemlere gidiyorlar ve yatırım yapardım bu kadar kiralarla yada satılmış dairelerden gelen paralarla yeni bir bisiklet alırım:D

1. 20 milyar ytl devletimizi kurtarmaya yeter devleti kurtarırsak herkes kurtulur.
2. Fabrikalar kurup işsizleri kurtarabiliriz.Hatta fabrikalar bisiklet üzerine olursa ülkede bisikletçilik gelişir.
3. Hele bi çıksın tekrar düşünürüz...

Geri