Scudo Sports

Milli Piyango bileti 2015

@chnkrmz abi iskenderi istediğin zaman yersin çıkarsa iskender zinciri kurarsın :) ben şansımı deneyeceğim 12 lira 2 paket sigara parası :)

Scudo
@suzun7 define arama aletine de gerek yok. Sağı solu kazsa bundan daha büyük bir ihtimaldir köşeyi dönmesi. Üzülüyorum bir devletin sırf kendi vatandaşından biraz daha para koparabilmek için kendi eliyle kumar oynatıp insanlara umut dağıtmasına.

Şans oyunları ;

En önemlisi dini açıdan bakarsak günah.
Ekonomik açıdan bakarsak elindekini de kaybetme ihtimali çok daha fazla hele hele piyangoda kazanç durumu çok düşük yani ille kumar oynayacak olsam farklı yöntemler denerdim.(Süper loto on numara vs.)
İstatistiklere bakarsak da birden büyük miktar para kazananların pek çoğunun mahvolan hayatları söz konusu , hayatı mahvolmasa da 4,5 sene evvel 500bin gibi bir para çıkan birinin fabrika kurup daha sonra 700,800bin civarı zarar yani 200,300bin eksiye düşerek fabrikayı kapattığını biliyorum.

Sonuç olarak kesinlikle önermiyorum , o paraya yiyip içmek veya bisiklete yatırım yapmak çok daha mantıklı.

Arkadaşlar konu serbest kürsü kıvamına döndüğü için oraya taşıyorum.

@Sener O. abi dini açıdan haklısın ama 12 tl nin bana çok bir şey kaybettireceğine pek inanmıyorum

Şans oyunları koydular "kumarın" adını.

Kumarda tek kazanan vardır o da mekan sahibi. Gerisi yalan.

Aileden gelen bir gelenek gibi her sene 5 tane çeyrek kupon alıp amorti bile çıkmadan istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. Hatta sayısal loto kimse tutturmayıp ikramiye miktarını artınca bizim kupon sayıları da artış bulunmaktadır.

evet aldığım ilk ve son bilet oldu kendisi (mtb toplıyacaktım ben :aglyrmngaa: ) şaka bir yana amorti isabet etmiş :)

IMG-20160101-WA0000.jpeg

Geri