Scudo Sports

Milli motosikletçi Akkoç bisiklet kazasında öldü

@proteo

gercekten katılıyorum..araba ustunde insanlar gercek canavar ve maganda kimliklerini tamamen acıga çıkarıyorlar..insanın insana saygısı asla yok bu ülkede..ama bassağlığı mesajlarının ötesinde birseyler yapılmalı ve bu magandalığa karşı çıkılmalı..neden hep kural tanımazlar canavar ruhlular etkili biir tepki görmez bu ülkede ? neden buna karşı çok kararlı bir kamuoyu oluşmaz? ..yazık...

• Beğen
Tepkiler: bianconero ve halp
Scudo
başımız sağolsun arkadaşlar,o da bizim gibi bi türk evladı,oda bir bisikletli,oda bir sporcu.yani ne diyeceğimi bilemiyorum.ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
kendini bilmez insanlara da lanet olsun diyorum başka bişi değil.gülenyüz gitti,ahmet gitti,mehmet gitti,sıradaki kim olacak veya bize ne olacak? kaygısıyla mı çıkacaz yola hep.yok arkadaş yok adam olmaz insanımız.....

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
Kendisiyle bir kaç kez eğitim antreanmanı yapmıştım. Hırslı, heyecan dolu ve hep yarışçı ruhu olan biriydi. Yarışlarını izledim, supermotoda 1 yada 2. adamdı kendi klasmanında.

Allahtan rahmet eylesin ve ailesine sabırlar versin.

Çok üzücü. Bu kadar tecrübesi olan bir insan bile olanları önleyememiş. Çok dikkatli olmak lazım. Toprağı bol olsun.

ALLAH rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum :(
dua ediyorum umarım bu tür kazaların artık bir sonu gelsin :mad: saygılar

:boese157: hergün aksam kendi kendime bugünde kazasız belasız bitti diyorum.inanın bu mesajı yazmadan daha onbeş yirmi dakika once trafik canavarı iş başındaydı:boese157:

• Beğen
Tepkiler: bianconero
Allah rahmet eylesin.
Bu ülkede eğitimin içi boş ve politikacıların insiyatifinde olduğu sürece.
Bu haberleri duyacağız...
Allah hepimizi korusun.
Allah atalarımızın can vererek kurduğu bu güzel ülkede, eğitimin aydınlığın önünü açsın...

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
lanetolsun böyle kadere lanet olsun
böyle insanlara ehliyet verenlere
gecenlerde birisi beni sıkştırdı nerdeyse bariyerle kamyonun arasına giricektim nemi oldu ailesine selam yolladım ve kaportasına o sinirle öyle bir yumruk attımki o kaporta göctü icineve topuk ama bunu haketmişti ve hicde pişman değilim adamı dövmüş gibi oldum rahatladım en azından

merhaba arkadaşlar mehmet akkoc arkadaşımıza carpan panelvan sürücüsü benim calıştığım şirketin yemek servisini yapan firmanın şöförüymüş kendisine ulaşamadım kaza nın ayrıntılı bilgisini alamak icin ama kardeşinin ağzın dan dinledim üzülerek söylüyorumki ölen arkadaşımızın kafasında kask yokmuş ve d 1oo karayolunda sağ şeritten giderken kendisine arkadan panelvan arac carpmıştır hızla kafasın da kask olsaymış belki yaşama şansı olabilirdi kazanın olduğu bölgede trafik acısından en tehlikeli bölgelerin başında geliyor diğer adıyla e 5 karayolu burdan ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum umarım böyle olaylar bir daha yaşanmaz ve bizlere düşen görev arac trafiğinin hızlı aktığı yollara cıkmayalım elimizden geldiği kadar (birde kask hayat kurtarır)
en önemliside bu aman ihmal etmeyelim kalın sağlıcakla

lanet olsun ...!!!! :boese157: :boese157: :boese157:
haberi gorunce zaten sok oldum:eek: :eek::eek:
bu ulkemde bisiklet kazası neden se hep bisikletlı suçlu oluya:mad: :mad: :mad: kardesim yapında yol bınelım yapmıslar sahıllere uyduruktan bisiklet yolu onlar bizlere hitap etmıyor ben fatihte oturuyom ikitelliye sahildekı bisiklet yolundan mı?:( :( :( yap karadanda yol gıdelım dimi yaa gideyım bize degıl yenı baslayan bisikletci arkadslarımız için yanı 7 ila11 yas arasındakıler için hiç bukadar onlar bunu kçk yasta ogrenmelıkı byk lerınde bizim gibi yol hakını istesın:mad: :mad: :mad: umarım onlar gorür

Allah Rahmet Eylesın Topragı Bol Olsun.ailesine sabırlar versın bence otabanda yada trafikte eylem yapalım nedersınız...

türkiyede şartlar böyle işine geliyorsa mantığıyla sistemi işliyor her alanda
bizler genede tedbiri elden bırakmayalım giden geri gelmiyor

Allah rahmet eylesin trafik kazaları özelikle karayolunda olanlar bu ülkenin kanayan yarası umarım bunlara bir çare bulur yetkili kişiler

Allah rahmet eylesin,yakınlarına ve sevdeklerine Allah sabır versin.

allah belasını versin çarpanın emliyet şeridinde ne işi var...

Gün içinde büyük şehirlerde onlarcamız bisikletimiz üzerinde tam teşekül ile kendimizi korumaya çalışsak bile direksiyon başına geçmis primatlar tarafından hayatımız her sn tehlike altında daha önce başıma gelen ciddi bir kaza olmasına rağmen bisikletimle uzun yol almayı ve sehir içi ulaşımını olabildiğince sürdürmekteyim.
Yarınlar bu başlıkların isimlerini değiştirir bu mantıkla ne yazıkki eğitimi vermek temeli oluşturmakta çok geç kaldık.. :(

Allah rahmet eylesin en azından burdan daha iyi bir yerde olduğu kesin..

... yoluna ölüp öldükten sonra cennete gideceğimize!!!!!!!!!!!, hayatın zaten cennet olduğu, size cehennemi yaşatan birisi olursa ona da ceza olarak cehennemin yaşatıldığı bir düzende yaşamaya gitmek gerek.

5 yıl önce olsaydı, burayıda oralar ( bisiklet cenneti olan yerler ) gibi yapacağız yazardım.

şimdi içimden gelmedi. umudum yok çünki.

arkadaşlar bu böyle gitmez böyle gitmekle ülkemize insanlarımıza kötülük yapıyoruz.bisiklet yolu dedikleri yerler deniz manzaralı otoparklara ,liman denilen yerleri dökme maden stok yerlerine ,fabirka denilen yerleri ölüm kusan alanlara,ev denilen yerleri kutucuklara,sayfiyelik yerleri beton yıgınlarına çevirmekle dünyadan zevk alamazsınız. Avurpada 1 milyon insanın yaşadığı yer İstanbulun yerleşim yeri kadar.Bizim mutlaka farkımız olmalı diye olumsuzlukları klavuz seçmemeliyiz.Doğruyu sizde biliyorsunuz.İşimize geldiği gibi davranmamalıyız.Toplumuda öyle olsaydı böyle olsaydıyla yönlendirmiyelim. O yollar birtek senin hakkın değil Lafa geldiği zaman insan vatanını tanımalı,gidilip görulmedik yer bizim değildir denilir.Arabanın ne işi var emniyet şeridinde,emniyet şeritleri adı üzerinde sığınılabilecek yerler bozulan bir arabada olabilirdi .Çevresine gülen arkadaşımızı olumsuz sistem kurban etmiştir.Ders alırmı almazmı bu bizim hepimizin gayretleriyle duyarlılğıyla olacak şeyler.Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

her şey bu kadar basit olmamalı ya hayat bu kadar basit mi?? dengesizin biri çıkıp her an beni de bulabilir korkusunu içimizde yaşamak zorundamıyız her an

Geri