Scudo Sports

migros 5M kask 24,90tl

mv12 ler 9.90 TL.
mv26 lar 24.90 TL.

not: migros kart la indirim bu ürünlerde geçerli değil.

Scudo
Hmmmmm benimkinin kutusu mu karışmış o zaman ? sarıdan aldım dokuzdoksana :D helal et migros abi :D

Ankara Gazi Osman Paşa Migrosta 10 adet 24.90 tl lik kask stokda var.

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
arkadaşlar 24.90 lık kasktan istanbul anadolu yakasındaki hangi migroslarda var aradım migrosu bilgi veremediler.Netten sipariş verdim ellerinde olmadığı icin ipt. etmişler yaw allah rızası icin bir arkadaş alsın ben kargo masrafını da karşılarım:D

Arkadaşlar bende az önce aldım. Çorlu Orion Migrostan. Son iki adet kalmıştı m ve L beden olarak. Son L bedeni ben aldım. Ve bence bu fiyata çok güzel bir kask herkese tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün gidip bir adet daha alacaktım kaldırmışlar sitedende baktım oradanda kaldırmışlar,
tesadüf eseri bir bisikletçide aynısından gördüm 35tl dediler almadım.:D

bende uzun süre takınca baş ağrısı yapıyor,
ama genel olarak memnunum
25tl sonuçta hiç takmamaktan iyidir.

arkadaşlar, ben balıkesirdeyim
buradaki 3m migrosta gördüm bikaç çeşit vardı,
ce etiketleri var, çok sık sayılabilecek modeller var, ben 2. kaskımı aldım.
bu fiyata kaçmaz derim...

yok, bende alacaktım istanbuldaki bütün mağazalardan kaldırılmış, internet sitesindende

@kadir karademir

ek olarakta yasal olrak ınternette veya katolagta ılanını verdıgı urunu bulmak ve satmak zorundadırlar..

yok beyfendı sıte guncellenmıyor felan fılan banane kardesım dıyebılırsınız heran guncelenen bır sıtedır kangurum
olayı taaa adlı boyuta bıle tasıyabılırsınız.

ürün sitede hala mevcut
(link)

bende 2 kez net üzerinden sipariş vermeme rağmen 2 side benden habersiz bir şekilde iptal ediliyor.Müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayan yardımcı oldu kendisi bir sipariş daha geçti yarın teslim edilmek üzere dur bakalım eğer olmazsa şikayetvar.com a şikayet doldurup yollayacağım .Sitede stokta gözüken ürünü göndermek zorundalar.

Arkadaşlar dün ataşehir 3m migrosta buldum ve aldım yaklaşık 10 adet sarı-siyah renk kask var almayanlara duyurulur

Geri