Scudo Sports

migros 5M kask 24,90tl

1 hafta önce falan almıştım ben de. Ama bugün bizimkiler tekrar bakmış burda, fiyat artmış dediler. Unuttum tam olarak ama 3-5 Lira zam gelmiş galiba.

Scudo
ben bugün 2 adet aldım,
öyle çok iyi değilller fakat,
vasatta değil
işçiliğide pek iyi değil
fakat fiyatına göre mağkul bir ürün
CE etiketi var,
kullanım kılavuzu var
kutusu ve yedek süngeri var
yani promosyon bir ürün değil
önümüzdeki gün gidip birtane daha alacağım istek üzerine :)
bol pedallar.

bende dün bir tane aldım şans sonuncusunu ben aldım bu yüzden ne rengini seçebildim nede bedenini neyseki bedeni uydu kutusunu bulamadım:S ne yedek süngeri vardı neddee siperliği...:S

sonucunun size kalması kötü olmuş,
ama yinede şanslısınız alabildiniz
benim seçeneğim çoktu ama renk yanından azdı :)
ama bir tanesi vardı,
gerçekten içime sinerek aldım onuda :D

bence kacırmayın derim once guvenlik her zaman on plandaa olmalıdır

@Cüneyt Kılıç

Dostum birinci linkte kaskın üstünde Sedona yazıyor. Sadece kabı MooN, kaska MooN diyemeyiz. İkinci linktte sitenin belirlediği fiyattır birşey diyemem. Ben bir ay araştırdıktan sonra aldım. Hep 25 liraydı. Kullandığım kask ikinci linkteki.

ben bugün beşiktaş migrostan aldım fiyatı 24,90 sarı-siyah olanı aldım ben de. 1-2 tane daha vardı sarı dan. Diğer modellerde 2şer tane falan vardı haber veriyim dedim :)

Arkadaşlar Ben mİgros da çalışıyorum :) (ankara) Kaskı bende kullanıyorum. Kötü bir kask değil. Şimdi Bu kaskı bulamayan arkadaşlar için söylüyorum.

1. Tüm migroslarda danışma vadır. Danışmaya gidilecek.
2. Danışmadan Kask İstediğinizi ama Bulamadığınızı söyleyeceksiniz. Ki stoğa bakacaklar. Stok = 0 İse Otonetten Hangi Mağazalarda ve Kaç adet Stok olduğunu Öğrenecekler. Size Söyleyecekler. Eğer Ürün Sizin Olduğunuz Şehirdede Yoksa Danışma daki arkadaşdan Transfer Yapıp yapamayacağını Öğrenin Lütfen ( Kasklarla ilgilenen reyon elemanı işini iyi yapıyorsa başka bir şubeden isteyecek ve size 3-4 gün içinde ürün ulaştırılacak. tabi biraz ısrar edin genel de migros da bi kişiye bikaç kişinin yapması gereken iş ve sorumluluk yükleniliyor. tabi mağaza yöneticisine ürün bedelini şimdi ödeyip kaskı sonra teslim alabilirmiyim diye de sorun . Ya da Ürün hakkında size 2 gün içerisinde bilgi verilmesini isteyin. tlf numaranızı bırakın. Ama bunları bi şikayet gibi değilde bi rica havasında yapın... (Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. ) Kimse işinden ekmeğinden olmasın ... Kask Güzel :)

Selam Forum,
bu gün gidip Ankara 365`de (AVM) bulunan 3M Migros`a gidip bi dolanayim, belki kask vardir dedim, atladim Oyak dolmusuna...
Hemen Spor malz. bulundugu reyona yöneldim, bir de ne göreyim: bir sürü kask var :D Hemen kutulari kurcalamaya basladim ve sansima istedigim kask (konunun basindaki resimlerde görülen sari / karbon renkli) mevcut.
Tabii ki hemen aldim, günes siperi felan mevcut. Gayet de güzel bir kask, herkese tavsiye ederim...
Fiyati mi ? Simdi siki durun iste : 9,90 TL (yazi lie : dokuz doksan) inanilmaz!
Simdi de size kücük bir tüyo vercem : bir tahe daha var... ama günesligini ben aldim :D dert etmeyin, siz de baska bir kutudan araklarsiniz :D
Tabii ki ben Migros`dan cikarken karsilastigim bisikletci arkadas sizden daha erken davranmadiysa (siyah bir Kron bisiklete biniyor, ruble 7`li sistem :D)
Sonra da Koctas`a ugradim ve zincirim icin bir adet 3M kaptim. Onu da kartimda biriken Parapouanlarla adim, bir nevi bedavaya geldi :D sansli günümdeyim sanirim ... Herkese bol bisikleti günler dilerim!

@Tarık Kalkan

Gelicem insallah dostum... sezon oldugu icin hep sehir disi yapiyoruz :D (Canakkale, Karagöl vs.) Sezon kapaninca gene antremanlarda Incek`deyim

@kadir karademir

Hocam sen de aldin mi ? Hangisinden ve kac tane aldin ?

Bende Aldım. halende kullanıyorum Moon kask. Kasklar ilk geldiğinde fiyatı 49.90 idi. Az bir araştırmayla ürünün ilerki dönemlerde Aksiyon listesine ( indirimdeki ürünler dergisine) gireceğini öğrendim. ve fiyatı 39.90 oldu, yine almadım havalar o ara yağmurlu idi. Bisiklete binemedim :) Bi ara baktım ki fiyat 29.90 na düşmüş :) aldım bi tane . En son fiyatını 24.90 olarak gördüm ama standını kaldırtık yerine ramaz Ürünlerini yaptık. Eğer fiyatı daha da düşmüşse ve halen benim çalıştığım mağazada stoğu varsa size tlf veririm ayırttırırım. Ayrıca bana % 5 personel indirimi düşüyor onuda kullanırım daha ucuza gelir :) Maksat güvelik, hayat kurtarma yoksa Mağaza Cirosu 1-2 kaskla artmaz :)

Saygılar

Arkadaşlar Bu gün depoya bakmayı unuttum. Yarın Bi aksilik olazsa Kaskalrın adetini, rengini ve ölçülerini yazarım

Selam arkadaşlar.Bugün Cevahir migros ve metrocity migrosa gittim.

Cevahir migros ta sadece mv12 ler kalmıs güzel modeller vardı.Üşenmedım gıttım MEtrocity migros a bırde ne goreyım mv26 hemde sarı olandan:D aldım 1 tane.CE sertifikalı.Almak isteyen acele etsın.Sarıdan 2 tane kalmıstı.Gerçekten güzel bir ürün.

@Aykut Subaşı

Ne kadar ödedin hocam ? Fiyat her yerde farkli sanırım.....

Geri