Scudo Sports

migros 5M kask 24,90tl

@Mustafa ÖZKARA

Msn'e ekledim sizi ancak kabul etmediniz sanırım soul.. ile başlıyor :(

Scudo
@ALP KUTERDEM

Antalya migrosu aradım ellerinde kalmamış ve ayrıca 24 tlden 9 tl ye düşmüş. Ama tekrar gelecek dediler bilemiyorum

şimdi kaska 55 tl verdiğime çok pişman oldum yapı olarak benim polisportla aynı bunlar :(.

@gokdaltercume

arkadaşlar konuyu iyiki kaskı aldıktan sonra açmışım :) geçenlerde uğradım kalmış mı diye gözatmak için ama bitmiş...

• Beğen
Tepkiler: lindemann
:000002158 :000002158 :000002158 :D :D :D 3m lere HÜCUMMMMMMM:D :D :D :D :D :000002158 :000002158 :000002158

• Beğen
istanbul da 3m migros nerde var bilen varmı ? + eve sipariş olayı nasıl gerçekleşiyor ?

fırsat var gidip almıyorum tembellikten,
şimdi biter keşke gidip alsaydım derim :D

@mert deniz

fotoğrafı olan sarı-siyah kaskı alırken 9 tl ye kasklarda mevcuttu onlar olabilir onların yapıları biraz basitti, bu arada bu tipteki kasklar migrosta bittiği için birşey diyemeyeceğim...

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
şu sarı siyahlar 9tl olsa ne güzel olur.:D
gerçi 25tlde çok iyi ama,
ne kadar ucuz olursa o kadar iyidir:D

@ALP KUTERDEM

Resimde net göremedim merak ettim. İç kısımda beyaz görülen yerler köpük değil mi yanılmıyorum?

sert köpük. 25 tl olanların içinde kullanılan malzeme daha kaliteli burada görülene göre. birde sanırım teknik adı poliüretan o köpüğün , pahalı olanda siyah renkte. 10 tl lik olanda resimde görüldüğü gibi beyaz. aslında 10 liralık olanların başka modelleri de var. ama daha çok ergen çocuklar için gibi duruyor dışındaki kabuktan. burda görünen değil tabiki kastettiklerim.

sanki bana sarının modeli daha iyiymiş gibi geliyor,
diğerinin işçiliği pek iyi değil gibi gözüküyor.

• Beğen
@fecredall

Ben bir kaç yerde inceledim ama 25e göremedim. Gerçek fiyatı 50 lira civarı bence gerçekten iyi fiyat 25. Hatta buralardan bakabilirsin

(link)

(link)

Geri