Scudo Sports

Michelin pro3 race ve pro4 tavsiyesi

@Denizcagan Uygun basınçda hava basıyorum

@Pamuk Arabaların geçtiği yollar daha bozuk ve daha camlı dikenli olduğu için daha kolay ve daha çabuk patlar. Ben yüzde 99 yollarda sürerim. Sürdüğüm yer genellikle karşıyaka-bornova-konak-balçova. Patlakların önüne geçmek için son çare olarak en iyi patlak koruma seviyesine sahip schwalbeın smartguardlı durano plus 23c lastiğini almak olacak.

Scudo
ben kenda lastik kullaniyorum 700x25c 1300 km oldu daha tik yok masallah memnunumda ama islak zeminde senmi beni birakirsin benmi seni diyor bana onu tartisiyoruz her zaman biraz yavas girmek lazim viraja yoksa zeminle sicak dostluklar kurmak istemeyiz değilmi :harika:

Michelin pro3 race lastik kullanan varmı başka ? bir sorum var bendeki lastikler biraz yaş gibi kenarları hamurumsu böyle yol tutuşu iyi ama çok esniyor lastik zıplatıyor(lastik oturmasında sıkıntı yok) hızlanınca anlam veremedim bilgisi olan varmıdır

@Melih Çolak bende pro3 kullanıyorum kenarları hamurumsu demişsin söküp takarken sanki kırışıklık benzeri bir durum mu oluyor bendede oldu ama birkez şişirip kullandık dan sonra geçti. Hızlanınca zıplama oluyor dediğin olay bende yok acaba jantta bir balans problemi mi var yada iç lastik içine sıkılan patlak önleyici sıvı mı kullanıyorsun çünkü her ikiside yapar

@Tuars07
resimdeki gibi hocam elleyince yapış yapış yaş gibi ve kenarları böyle oldu tırtık tırtık daha jant ve lastik sıfır aldım lastik 2 haftalık sıvı yok
ve kenarları tırnakla kazıyınca alttan teller çıkıyor acaba lastiktemi sorun var üretiminde
20180416_205226.jpg

@Melih Çolak şimdi benim lastiklere baktım böyle değil yanları seninki sanki yanlarına zımpara sürülmüş gibi çok bariz bir aşınma var aldığın yerle bir irtibata geç

@Tuars07
evet hocam tırnakla kazınabiliyor ve alttan teller gözküyor özceylan biskiletten almıştım resimli mail attım ..

@Melih Çolak
Lastiğin raf ömrü filan var mı bilmiyorum ama belki sizin lastik eski olabilir..
2018'deyiz..Mesela 2015 model bir lastik ne kadar sağlıklı olur,açıkcası bilmiyorum..Bilgisi olan varsa,öğrenebiliriz..:)

Merhaba bende pro3 versiyonunu almak istiyorum decathlondan alicam ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum şu an kullandığım lastik salcanonun kendi taktiği lastiği ve aşırı derecede berbat pro3 bu lastiklerin yuvarlanma direnci veya patlamaya dayaniklimi acaba

@ahlaksız
@Pamuk
sorunu mail yolu ile hallettim başka lastik yollayacaklar ..
pamuk hocam o kadar değil yahu :) lastik ilk geldiği günden belliydi yaş hamur

@Bisiklet sever 93
2 haftalık tecrübe ile 115 psi kullandım hep bozuk yol kalitesiz parça asfalt vs her yolda sürdüm gayet iyi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet sever 93
Geri