Scudo Sports

Michelin PRO 4 Aradaki Fark ?

Peki kullanıyormusunuz yuvarlanması,dayanıklılığı,performansı nasıl?

Scudo
(link)
bu lastikte ne kadar gümrük vergisi veririm

0,74 euro şaka gibi bişey geçen miktar bakalım

şu an yapma aşamasındayım 74.58 euro alışverişim ve 14.59 kargo ücreti var gümrüğe takılma olasılığı nedir?

normal şartlar altında takılmaması lazım. ama bu işler biraz gümrük memurunun keyfine bakıyor.paket büyüklğü vs onlarda etkiliyor.kısaca biraz şans yani @ümit KOCABAŞ

anlıyorum vereceğim ve şansımı deneyeceğim eğer kargo ücreti çıkartırlarsa ben fethiyedeyim süreç nasıl işleyecek peki bilginiz var mı

@ümit KOCABAŞ

Ptt direk kapıda vergi yi alacaktır ama sanmıyorum çıkacağını benimde merlinden çok küçük küsüratlı bir alışverişim olmuştu hiç bir şey ödememiştim

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
Eğer gümrüğe takılır ise normal şartlarda size bi bilgi gelmesi lazım. Fakat buna güvenmeyin.Paketin gelme tarihine yakın şubeye uğrayıp paketinizi sorun.2-3 günde bir bakın derim.Eğer paketi teslim almazsanız geri gidebilme ihtimali var.
Benim 120 dolarlık bi siparişim gelmiş Fakat benim haberim yok hala evime gelicek diye bekliyorum.Meğerse paket şubede bekliyormuş.İçini açıp bakmışlar, üzerinde şüpheli paket yazıyor.Hah dedim vergi çıktı bide başımıza ama adam imzanı at al git paketini diyince şaşırdım sesimi çıkarmadan kaçtım ordan :) @ümit KOCABAŞ

:D

verdim sipariş inşallah hayırlı olr gümrüğe takılmadan gelir

Geri