Scudo Sports

Michele Scarponi antreman sırasında kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Çok üzücü bir olay çok üzücü.

Scudo
Valverde bugün kazandığı LBL yarışını göz yaşları içinde Scarponi'ye adadı ve kazandıklarını ailesine hediye etti. Tebrikler

20.000 euro du sanırım galibiyet primi. Valverde nın eski dostu Scarponi. Doğru olanı yaptı bence.

Yaşadı ve öldü. Burada üzüntülerimizi bildiriyoruz. Neden? Çünkü bizlere ilham verdi. İyi ki var olmuş ve yaşamış. Bizlere kattığı değer daim olacaktır.
Bu başlığın açılmış olması da çok değerlidir. Teşekkürler nurullah memiş.

Kendisini tanımaz etmezdim. Ama bu aile babası bisikletçiyi saygı ile anacağım. Ruhu huzur bulsun.

kazanın canlandırma videosunu gördüm.
araç sürücüsü hatalı ve hatta kasıtlı gözüküyor.
malesef giden bir can, arkada kalan 2 evlat ve bir eş...

çok üzgünüm...

Kaza günü polise dediği Güneş gözünü almışmış..
Sonra itiraf gelmiş müfettişlere.. telefondan video izliyormuş..
Allah bildiği gibi yapsın seni..

Ulan ben sürüşüm boyunca toplasam 5 insan gördüğüm dağda bile iniş yaparken bile virajlarda yavaşlıyorum ki bir ihtimal birisi çıkar da çarparım diye. Bu nasıl bir sorumsuzluk aklım almıyor.

• Beğen
Tepkiler: ones
Arkadaş bisiklet sürerken, araba kullanırken ve yürürken sürücüleri de sürekli gözlüyoruz neden ? Çünkü ezici bir çoğunluğu o aşık olduğu telefonları ile meşgul :acpsnr:

@Serkan Mıstınoğlu

Giuseppe Giacconi, the man who was driving the truck in Michele Scarponi accident has passed away last night due to a disease. He didn't have forces to fight it after the accident.

Scarponi'nin katili bir hastalık geçirerek ölmüş. La flamme rouge haberi

@Cem cm
Kazadan sonra hastalığıyla savaşacak mecali kalmamıştı diyor :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Youtube'da yarışçılarla alakalı bir video izlerken videoda ismi geçti, merak ettim bir bakayım dedim, önce kendi papağanı Frankie ile antrenman yaptığı görüntüleri gördüm ( ), daha sonra ise Tır çarpması sonucu hayatını kaybettiğini ve çarpan sürücünün o sırada telefonundan video seyrettiğini öğrendim..! Twitter'ında 2 çocuğuyla birlikte çekildiği fotoğrafı görünce içim daraldı..
197912

Gördüğünüz gibi Avrupa da bisiklet için çok masum değil maalesef.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ByRe4L
Tırlar artık otomatik vites ve sürücüler dvd playerle dizi izliyor zaten öldürse bile 12 taksit yaparlar abime maksat ayağı alışsın

@Harun.
İki teker bir adam Yusuf'a da Romanya'da kamyon çarpmıştı hatırlatarsak

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Geri