Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
Aktif Strava kullanan çok fazla bisikletçi yok, fakat olanlardan gördüğüm kadarıyla böyle bir şey olamaz diyorum 
300 kilometre, 2000 m irtifa, 40 ortalama...

En ilgi çeken komlarından birisi de bu, 5:47 dakika boyunca 536 watt ortalama

Strava Link: (link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarışın son kilometreleri:
Bildiğiniz üzre, Strava kaydı siyah formalı Sky sporcusuna ait
Videonun 30. saniyesinde kaçan Sagan'ı Kwiatkowski ve Alaphilippe değişerek zar zor yakaladılar... Sagan son 6 km bu iki sporcuyu çekti. Finişe çok az zaman kala öne geçmeleri için işaret etmesine rağmen kimse Sagan'ın önüne geçmedi
(videoda 7:12 ve 7:14)
Kimse geçmeyince 7:34'te sprinte kalktı ve tabiki rüzgarında 10 dakikadır dinlenen Kwiatkowski yarışı aldı
Youtube'da bu konuda pek çok yorum var

Herkes yarış sonrası Sagan'dan bir laf, bir teesüf ne bileyim bir şikayet bekledi ama o yine klasını konuşturdu ve "Önemli olan galip gelmek değil, bu şovda yer almak, finişte kaza yapabilirdik, kaza olmadığı için mutluyum" dedi...
Bu adama bayılıyorum
Neyse biz Strava kaydından çok kopmayalım ve konumuza dönelim :rolleyes:
300 kilometre, 2000 m irtifa, 40 ortalama...

En ilgi çeken komlarından birisi de bu, 5:47 dakika boyunca 536 watt ortalama

Strava Link: (link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarışın son kilometreleri:
Videonun 30. saniyesinde kaçan Sagan'ı Kwiatkowski ve Alaphilippe değişerek zar zor yakaladılar... Sagan son 6 km bu iki sporcuyu çekti. Finişe çok az zaman kala öne geçmeleri için işaret etmesine rağmen kimse Sagan'ın önüne geçmedi
Kimse geçmeyince 7:34'te sprinte kalktı ve tabiki rüzgarında 10 dakikadır dinlenen Kwiatkowski yarışı aldı
Youtube'da bu konuda pek çok yorum var

Herkes yarış sonrası Sagan'dan bir laf, bir teesüf ne bileyim bir şikayet bekledi ama o yine klasını konuşturdu ve "Önemli olan galip gelmek değil, bu şovda yer almak, finişte kaza yapabilirdik, kaza olmadığı için mutluyum" dedi...
Bu adama bayılıyorum