Scudo Sports

Mevlana Bisiklet

Ali Yaren!
Biz bugün Dostumla birlikte bizim kanalda turladık. Ben bol bol yoldaki buzları kırdım. Baktım bir seferinde buz bisikletten inat çıktı, dayanamadım attım kendimi buzun üstüne. Sol yanım ıslandı ama buzu da kırmış oldum. Zemin yer yer karlı idi. Karın olmadığı yerde de öyle yumuşaktı ki ben bile pedala basmakta isyan ettim. Ama ne olursa olsun 1 Şubat günü(hava müthiş soğuktu, eksi yedi derce civarındaydı) dışında yaklaşık on gündür çıkmıyordum. Şu anda tatlı bir yorgunluk var üstümde, zira yorulunca yaşadığımı hissediyorum.
Yarın hava ve bizim havamıza göre belki burada/Kanalda yine turlarız. Müsait olursan telefonla haberleşiriz.

Scudo
Hocam yarında hava bugün ki gibi olursa çıkalım kesinlikle,hatıp tarafında yol yapsak?

Oğuzhan Hocam!
Bu hafta sonu da çıkacaktık ama ben geçen hafta sonu karlı zeminde turlarken gidonu kırdım. Fırsat bulup da eski gidonu yerine takamadığım için bu hafta sonu için bir şey yazamadım. Zira Ali Kabakulak ile de telefonla görüştük ama yetiştiremem diye buluşmadık. Ben bu gün/12 şubat pazar yine geç vakit kanala çıkıp kanalda turladım.
Neyse, önümüzdeki hafta sonu toplanıp turlarız. Önümüzdeki hafta sonu buluşmak dileğiyle Kendinize ve ailenize iyi bakın!

19 Şubat 2012 Pazar Turu

Saat 10:30 da Real'in batı köşesinde buluşma.
Sonrasına havanın ve yarenlerin durumuna göre karar verilecek.
Hava -3 derece gösteriyor, hazırlıklı gelin, bir yedek içlik alırsanız iyi olur.

Yarenler!

Her ne kadar geçen hafta sonu yoldan(asfalttan) çıkmayız dedik ama yine çıktık yoldan.
İyi ki çıkmışız!
Karlı, zorlu, yorucu ve bir o kadar da keyifli bir turun ardından;

Bu hafta sonu için önerisi olan var mı?

26 Şubat 2012 Pazar Turu

Saat 10:30 da Real'in batı köşesinde buluşma.
Selçuk üniversitesi-Malas-Beşyüzevler-Real güzergahı.

Yarenler!

Bu hafta sonu hava soğuk gözüküyor ama ben kısa da olsa çıkmayı düşünüyorum.

Sabır ve sebatla soğuğa inat dercesine...
Kolay gelsin.
Selamlar.

Kim olduğunu çıkaramadım.
Bana kimliğini açıklarsan sevinirim.

@mustafa oğuzhan öztürk

Hava tahmini: Cumartesi günü 4 derece, kar yağışlı, batıdan 16 km hızda rüzgar. Pazar günü; 2 derece, bulutlu ve rüzgar kuzeybatıdan 10 km hızla eseceği görülüyor. Geçen hafta yaptığımız turu bu sefer tersinden yapabiliriz. Ya da kanal boyunda turlayabiliriz.

Yarenler!

Bu hafta sonu için önerisi olan var mı?
Ben cumartesi günü sabahtan arabanın vizesini yaptıracağım için çıkabilirsem bizim burada kanalda turlarım.
Pazar günü müsait olurum.

Geri