Scudo Sports

Mevlana Bisiklet

30 Haziran 2012-6 Temmuz 2012 Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Scudo
bugun itibarı ile turumuzu başarıyla ve sağlıklı bir şekilde tamamladık.torosları aştık antalya ya ulaştık. turu organize eden yarenlere ve katılımcılara sonsuz teşekkürlerimle.

8 Temmuz'da Beşyüzevler-Malas-Bosna yapan gruptaydım. Gezi fotoğraflarımızı atarsanız sevinirim :)

bisiklet yarenleri merhaba benm bir beldeyama odonis marka bisikletim var bende size katılmak istiyorum ama bisikletim pek uygun değil...

Uğur Bey! Bazı şeyler yaşayarak öğrenilir. Ben de bu işe ilk önce kızımın çift amastörlü ve 24" bisikleti ile başladım. İstiyorsanız bir yerden başlamanız gerekiyor. Sitemize(bisikletyarenleri.com) üye olursanız haberleşmemiz daha kolay olur. Görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla!

30-31 Ağustos Konya-Karaman-Mut-Silifke Turu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

29-30 eylül 2012 Kamplı Dedegöl Dağı yürüyüşü için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

15 Eylül 2012 Cumartesi günü Meke Kreter Gölü Turu ile ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: adem er
29-30 Eylül 2012 Dedegöl Dağı yürüyüş etkinliği ile ilgili detayları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

21 Ekim 2012 Pazar Turu'nun detaylarını görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

Değerli bisiklet severler!
Delta bisikletin genel müdürü Gökçan Bey'in mütevazi kişiliği sayesinde Delta Bisikletin Şubesini Kutay CANPOLAT'ın öncülüğünde Konya'da Yeni Larende caddesinde açıyoruz. Tüm bisiklet sevdalılarına hayırlı olsun!

• Beğen
Buluşma Yeri ve Saati: Real'in Batı Köşesi, saat: 10:00
Bulundurulması gerekenler: Yedek iç lastik, yağmurluk veya rüzgarlık, ihtiyaç duyan kumanya.
Güzergah: Sosyete pazarı arkasındaki toprak yoldan Malas, Malas çıkışı soldan Dokuz Köyü, sırasıyla Çaltı, Sarıcalar, Yukarıpınarbaşı, Aşağıpınabaşı ve dönüş. Takribi 60 km. Tur organizasyonu:Oğuzhan ÖZTÜRK

• Beğen
@Sadi BENDEŞ

Hayırlı olmasını diliyorum. Konya'da özellikle, amatör bisikletle uğraşanlar için, önemli bir sorun olan malzeme ve teknik destek bu girişimle rahatlayacaktır. Teşekkürler.

• Beğen
KPDS sınavı nedeniyle gelemeyecegim. cumartesi oükkana uğramayı ve bisikletimi ılgina getirmeyi planlıyorum. önumuz kış...

Bu hafta sonu Meram Dere'de MTB yapacağız. Programı ve güzergahı Kutay belirleyecek.

• Beğen
Geri