Kağıthane metrobüs durağı neresi? Zincirlikuyu'yu mu kastettiniz, ya da Çağlayan ya da Okmeydanı'nı mı? Kağıthane'ye en yakın metrobüs durakları oralar çünkü.
Kağıthane'den Maltepe'ye geçmek istiyorsanız bunun birden fazla yolu var lakin en garantisi (benim de sürekli kullandığım) Kağıthane İETT Garajı'ndan 62 ya da 63e binip Kabataş'ta inmek, eğer saat 9.30u geçmemişse Kabataş > Kadıköy vapurunu, 9.30u geçmişse Karaköy'e sürüp (10 dk) Karaköy > Kadıköy vapuruna binip Kadıköy'e ulaşıp, vapurdan indiğiniz noktada metroya binmektir.
Bir diğer alternatif yol, Kabataş'a otobüsle değil Kağıthane > Dolmabahçe tüneliyle ulaşmak. Bunu da çok sık kullanıyorum, tünelde iki yönde de sağ tarafta çok geniş bir emniyet şeridi var ve oraya asla girilmiyor kamerayla gözetleme yapıldığı için tünel boyunca, ordan ister yavaş yavaş ister basa basa gidebilirsiniz. Ben basa basa bazen 70i geçiyorum, arabaları solluyorum

Kabataş'a vardıktan sonrası yukardakiyle aynı.
Bir de bilgide yanlışlık var, sabah 7.30 - 9.30 ve akşam 4.30 - 8.30 arası dışında her zaman serbest. Ha tabi bisiklete metroda (metrobüsü bilmiyorum bisikletle metrobüse hiç binmedim) ekstra ücret basıyorsunuz şu an için, yakın zamanda o da iptal olacak zaten forumu takip ediyorsanız başlığını görmüşsünüzdür. Ama şu an için bisiklet = 2.15 TL, 1 tam ücret yani (metroda) ..
Keyifli sürüşler