@Reyhan Yılmaz yazınızı okudum açıkçası üzüldüm fakat sözünü ettiğiniz kişiler ile yaklaşık 25 yıl civarı tanışıklığımız vardır bu durumların olmasına şaşırdım diyemem, Metin abi ile aile olarak tanışmamız vardır eşi Gülay hanım ve annem ben onlarla yıllar öncesinde tanışmamız ve çok sık olmasada bir muhabbetimiz vardır bir defasında Metin abi ile bir konuda sert tartışmaya girdim (haklı haksız konusuna girmiyorum) fakat ne o bundan memnundu nede ben memnundum ikimizde bundan üzüntü duyduk belki başkaları arasında böyle yarı kavga şeklinde bir tartışma olsaydı ayrıla bilirlerdi ama bizim aramızda bu olmadı ve o günden sonra Metin abi bana daha anlayış göstermeye başladı çünkü benim burada söylemek istemediğim bazı konularda haz etmediğimi öğrendi şöyle diye bilirim birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ona göre uyum sağladık tabi bunda aile dostu olmamızın da rolü inkar edilemez bir gerçektir. Çok derinlere girmek fazla ayrıntılara özele girmek istemem burada ancak bir gün dükkanına gittiğimde eşi ile hararetli bir tartışma yapıyordu tesadüfen şahit oldum diyebilirim işim tabiki asla onlara karışmak değil çünkü bu aile tartışması idi sadece onları sevdiğim için ve üzüldüğümden birbirinize böyle davranmayın dedim benim bu çıkışım tahmin ediyorum onları şaşırtmış olabilir fakat pozitif yanı tartışmayı kesmiş olmaları idi yani aralarını yapmış olmak düşüncesi o gün için beni çok mutlu etmişti. Dükkanda bulunan yada bulunmayan bisiklet modeli konusuna gelirsem her modelin bulunması beklenemez, eğer biri size doğru bildiğiniz konuda yanlış bir şeyi dayattı ise ki 50 yaşında yaşlı amca bir şey olmaz deyip uygun olmayan bir modeli dayattı diyorsunuz yanlış anlamadı isem? Böyle bir durumda eğer bilginizin doğruluğunu orjinal kaynaklardan doğruladı iseniz dayatmayı kabul etmemelisiniz bu durumda kusura bakmayın ama (tabi yarın geziye katılacaktık gibi mazeretlerde var) ben sizi hatalı görüyorum satıcı yada ustayı değil onlar malını satma gayesindedir tabiki sizin hangi özellikle ürün istediğinizi öğrenmeleri gerekiyor bunuda yapmışlar anladığım kadarı ile. 50 yaşında amca dediğiniz kişi ile muhabbettim yoktur yine burada yazmak istemediğim sebeplerden fakat kendisi Bianchi fabrikasında yıllarca çalışmış bir bisiklet ustasıdır onun daha önce dükkanı vardı sonra dükkanı bırakıp Metin abinin yanına gelmiştir sanırım ikisi ortaktır yanlış aklımda kalmadı ise ve bu zat Metin abinin akrabasıdır umarım atladığım bir konu olmamıştır oldu ise mazur görün yada sorularınız varsa ve cevabı biliyorsam yanıtlamaya çalışırım, sebebini söyleyemediğim konulara burada girmek istemiyorum onlarıda rencide etmek istemem olmuş bitmiş geçmiş konular. Burada yazdıklarım sadece bilgi anlamındadır kimseyi rencide etmek gibi bir gaye ile yazmadım yazım hataları belki cümle düşüklükleri olabilir bunun için özür dilerim. Saygılar Sevgiler bol bisikletti bol sporlu güzel günler dilerim bütün forum üyelerine sevgi ile kalın Atatürk ile kalın.
Not: Sonradan tarihlere bakınca bu konu tarihinin eski olduğunu farkettim.
Not: Sonradan tarihlere bakınca bu konu tarihinin eski olduğunu farkettim.