Scudo Sports

Mesleğiniz nedir?

Mesleğiniz Nedir?

• Psikolog

• Doktor

• Avukat

• Mühendis

• Mimar

• Eczacı

• Polis

• Bankacı

• Öğretmen

• Fizyoterapist

• Diş Hekimi

• Gazeteci

• Sanatçı

• Öğrenci

• Memur

• Grafiker

• Satış Temsilcisi

• Esnaf

• Çalışmıyor

• Diğer

• Muhasebeci

• Toplam katılım
    739
Scudo
iktisat fakültesi maliye bölümü öğrencisiyim, bide muhasebeciyim :D aslında muhasebecide ( babamın yanında mali müşavirde kendisi ) çalışıyorum, bitek muhasebeci diplomam yok :D o yüzden suan muhasebeci adayıyım inşllh muhasebeci olucam :D

hadi bakıyım içinde bukadar çok muhasebe kelimesi geçen bi cümle kurunda göriyim :D napmışım benyaa :S :D

tıp fakültesinde 6. senemi bitirdim. en iyi ihtimalle 2 senem daha var bitmesine. halimden memnunum, öğrencilik güzel ne de olsa :)

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
mimarım... mesleğimi çok seviyorum ama mimar olmasaydım diş hekimi olurdum...:):)

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Grafik Sanatlar Bölümü Fotoğraf Ana Sanat Dalı öğrencisiyim. 1. sınıf toplam iki alttan alma dersle çok şükür sona erdi. Fotoğrafçılığı çok seviyorum ve beni ileriye götürecek bir kuruluşta çalışmayı umut ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sniper
Size mesleğimi söylersem, hepinizi öldürmem gerekir :p

Şaka şaka, eğlence sektöründe yöneticiyim.

• Beğen
Tepkiler: sniper
ben de dho'da öğrenciyim...3 sene sonra denizlere açılacagım "her limanda bir sevgili hayalleri ile"":D:D

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
MESLEK LİSESİ telekominikasyon bölümü bitti..... ama alttan 10 tane zayıf var......telefon doktoruyum..

Ziraat Mühendisiyim. Ancak 9 yıldır İlaç sektöründe Satış Uzmanlığı (represant,röprezant gibi isimlerle anılıyor. Ancak propagandist diye hitap eden yaşlı hekimlerde mevcut)yapıyorum.:)

UZman öss öğrenciliğimden sonra .Adana da harita kadastro okuyorum.İnşallah önümüzdeki sene okul bitecek ve sınavla geçişi yapabilrsem harita mühendisliğinde okuyacam.Olmadı harita teknikeri....

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@ida degirmenci

selam ben mohammad ali,hatırlarsın,sahilde karşılaşmiştık,,
yarış nasıl geçti?bu aralar göremedim seni sahilde??

Öğrenciyim Teknik Lise Elektronik Bölümü :) Ayriyetten Bi Arkadaşla pc toplayım üstüne kar koyup satıyoruz :)

Geri