Scudo Sports

mesir macunu

Scudo
komedi bi konu olmuş :)
bisikletle dağa tırmanmak için ideal bi seçim sanki..

arkadaşlar mesir macunu ters etki yapmasın..bakın sonra böyle olur
(link)

arkadaşlar kars' da çalışıyorken 1çubuk macun üzerine su içtikten sonra -19 derece sıcaklıkta ard arda 3 halı saha maçı yapabiliyordum. insanın içini ısıttığıda kesin :)

macunun en tehlikeli kullanım şekli onu yiyip uyumak :)

Izmir`den döndüm sevgili murty :) valla macunu biraktim, dibinde azcik kaldi... etkisinin cok fazla oldugunu söyleyemiycem.. acaba fake miydi? :)

Sahibinden satılık, orijinal 2007 model, Manisa'dan getirilmiş, atılırken şemsiyeyle yakalanmış, biraz erimiş ve ucundan birazı kemirilmiş azıcık yalanmış, ama hepsi yenilmemiş birazı kırtıklanmış (şahin görünümlü doğan gibi oldu bu!) Mesir macunu satılıktır! Msn'ye girmiyorum. İlgilenenler özel mesaj atıp, macunun geri kalan kısmını satın alabilirler! (sadece mesir kısmı kaldı, o da bitmek üzere! Acaba 2.el kısmına mı koysaydım???)

:D:D allah senin güzergahındaki bayanları korusun:D

@mkaptanbasi@hotmail.com

Hocam tarttin mi? Agirlik ne geliyor ?:D :D :D

Valla biz yıllardır yiyiyoruz daha öle anlatılanlar gibi bir etki olmadı :) Devamlı olarak örneğin ilaç gibi uzun yıllar kullanıldığında mutlaka faydası vardır.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Dört dörtlük bir enerji için günde bir ya da iki yemek kaşığı fındık ezmesi. Mesir macunu yanında bayram şekeri gibi kalır.

Geri