Ben merterden semih hafta içi hava yağmurlu olmaz ise 09.00 merterden çıkış sahile ordan ataköy yeşilyurt yeşilköy florya belediye tesislerinde çay molası sonra geri dönüş yol ve mtb bisikletim var ama şu an mtb ile çıkıyorum.Yaşım elli ama saatde 18-20 km basabiliyorum düz yolda.Genelde 10.00 da florya belediye tesislerinde cafedeyim.Gelirsen turlarız.
ben uygun olabilirim perşembe ancak nerede buluşuruz mesela sahil yolunda mc donalds var zeytinburnu uygun olur mu benzinci bana özelden msj atabiliyorsanız tel yazın sizi arayayım bir iki arkadaş daha olursa daha da iyi olur msj sayımdan dolayı özele yazamıyorum en geç yarın 1500 a kadar netleştirelim
ben burak cevizlibağ da oturuyorum saat 14.00 ten sonra hafta içi boşum bisikletle gezmeyi çok severim bi ara buluşup bişeyler yaparız yada forumdan sizi takip ederim
Eksik olma saffet abi..Benim için de çok güzel bi akşamdı.
Selam Burak ,
Uygun bir zaman da buluşur bir yerlere pedallayabiliriz tabi ki, neden olmasın.Pazartesi günü ortaköye gitmeyi düşünüyorum. Uygun olan varsa cevabını bekliyorum ..
Abi 50 mesajı dolduramadığım için buradan yazabiliyorum..Pazartesi günü eğer kaçkar bisiklet açıksa arka diski tamir ettirmek istiyorum.Gitmeden önce aydın abiyi arayacağım.Eğer açıksa dükkan öğle vakti çıkarım heralde..
Pazar sabahı 29-11-09---- 09.00 merterden sahilden bakırköy ataköy yeşilköy florya belediye tesislerine gideceğim.İbb tesislerinde çay molası Cafede 10.00-10.30 oradayım.Geri dönüş aynı istikamet oraya gelmek isteyen arkadaşların dikkatine
hem çay içeriz tanışırız.Herkese kazasız bol pedallar.Semih
Onur Kardeşim Bende bir adet yol Peugeot Yarış bisikleti var.Aynı zamanda mtb Rockrider var.Hava şartlarına göre yol veya mtb ile çıkıyorum.Yani çamura suya mtb Hava iyi ise yol bisikletini tercih ediyorum.Fakat kışın genelde mtb ile çıkıyorum.Müsait olduğun zaman hafta sonu sabahtan beraber turlarız.Akşam hava erken kararıyor genelde gündüz çıkıyorum.Mail adresim semihfusun@hotmail.com görüşürüz.