Scudo Sports

Merter

@burak gündoğdu

Selam Burak.

Bugün 2'den sonra müsaitmisin?

Scudo
@Onur Kalafat

Onur bilgisayarımda bir arıza çıktı msn uçtu yeniden düzenledim msn adresin bende silindi bana msn adresini tekrar yolla.

sana mail attım az önce semih abi ..

Arkadaslar,
Ozel design edilmis Istanbul yada Turkiye konulu bisiklet t-shirlerini nereden bulabilirim.

Neyden bahsediyor bu dersenim, asagidaki resimde Colorado, Amerika'dan bir ornek:
http://www.sunandski.com/v/vspfiles/photos/7726052511210-2.jpg
(link)

Yoğun ve yorucu iş ve okul temposunu üstümden atmak için bisiklet sezonunu açıyorum:) Merter veya civarında oturan arkadaşlar var mı ??

Merhaba Onur;

Davutpaşa da çalışıyorum... AYPG ve Sarıyer turlarına katılıyorum.

Herkese merhaba. Foruma yeni katılmış bulunmaktayım. 21 yaşında uzun yol sevdalısı bir öğrenciyim. Bisiklet konusunda uzmanlardan, tecrübelilerden öneriler, görüşler almayı umudediyorum. Tekrardan merhaba!

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Merhaba, hoşgeldiniz. Forumu takip ederseniz organize edilen turlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Uzun, günlük turlar keyifli oluyor. Bir de şehirden uzak geziler İstanbul içinde trafikte turlamaktan çok daha iyi.

@Bilal Demir

ben genelde forumda olamıyorum telefondan haberleşme imkanımız varsa turlar hakkında güzel olur

Merhabalar Arkadaşlar ,Eski Salcano excel i sattım.Bir ara bisikletten uzak kaldıktan sonra simdi iş yerime bisikletle gitmek istiyorum.Sizce olabilir mi? Merter ve Gaziosmanpaşa merkez arasında her gün gidip gelebilirmiyim. 8.3 km oldugu yazıyor cokta egim yok acaba bu yolu gidip gelen pedaldaşlarım var mı merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatihy
güzergahı bilmemekle birlikte 8.3 km çok uzun bir mesafe değil bence gidebilirsiniz ama o civarda oturan arkadaşlar trafik bilgisi için daha detaylı bilgi vereceklerdir.

Sultançiftliği Merter arası hergun ise gidip geliyorum. Bayrampaşa üzerinden Topkapı'ya çıkarsan daha rahat edersin.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Maşallah abi senin daha iyiymiş bisikletinin modeli nedir?

hergün sabah düz ufak yokuşlarla 4 km katlanabilir bisikletim ile işe gidiyorum kasmadan ağır şekilde 20-25 dk arası sürüyor sizde ortalama düz yol ise 45-50 dk içinde ulaşabilirsiniz ve çok keyifli yolculuk yapmış olursunuz tavsiye ederim devam edin :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Mesafe çok kolay uzun değil, ama e- 5 sakat
Çok dikkat etmek lazım

Her gün 33 km okula gidiyorum 33 km geliyorum.Toplam 66 yani.8 gayet rahat gidilir.

@Uptown Cyclist Sustum ben valla.Kesinlikle alacagım acaba ne önerirsiniz 700 tl ye kadar bütçem var şehir bisikleti tarzı bakıyorum ince tekerli.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum @Deniz A @fatihy

Geri