Mert sürenle 1 ay önce bir kask alışverişimiz oldu kendisiyle anlaştığımız üzere 25 lira olarak ödemeli göndereceğini söyledi bende tamam dedim adresimi ismimi verdim. Mert arkadaşımız kargoyu gönderdi kargo geldi fakat soy isim yanlış yazılmış, neyse görevli memura izah ettik durumu aldık kargoyu. kargoyuda (kasten yapıldığını düşünüyorum) kargo 30 lira ödemeli gönderilmiş sağolsun mert arkadaşımız. 5 liranın hesabında değilim ama arkadaş bu hatasını telafi edeceğini kontör olarak atacağını söyledi ama o gündür beklemekteyim artık istemiyorum bidahada alışverişim olmaz
kask
alkan koca
merhaba mert ben mustafa benim kask geldi parayı çekip benim kontörü gönderirsen sevinirim
mert süren
Tamamdır. Havale geldin hemen göndereceğim
alkan koca
hala beklemekteyim havale ben burdan parayı verir vermez adına yatıyor bakabilirsin yatmıştır şuan
mert süren
Havale kağıdı olmadan alamıyorum Sanırım senin dediğin üyesi olanlar için geçerlidir...
alkan koca
havale gelmiştir umarım telefonumu bidaha yazayım 0542 488 53 20 (avea)
mert süren
Kusra bakmayın cevap yazamadım şehir dışındaydım netbook dan gire biliyordum oda çok küçük olduğundan cevap yazamadım... Havaleniz geldi en kısa zamanda gönderiyorum... 5 TL idi değilmi?
kask
alkan koca
merhaba mert ben mustafa benim kask geldi parayı çekip benim kontörü gönderirsen sevinirim
mert süren
Tamamdır. Havale geldin hemen göndereceğim
alkan koca
hala beklemekteyim havale ben burdan parayı verir vermez adına yatıyor bakabilirsin yatmıştır şuan
mert süren
Havale kağıdı olmadan alamıyorum Sanırım senin dediğin üyesi olanlar için geçerlidir...
alkan koca
havale gelmiştir umarım telefonumu bidaha yazayım 0542 488 53 20 (avea)
mert süren
Kusra bakmayın cevap yazamadım şehir dışındaydım netbook dan gire biliyordum oda çok küçük olduğundan cevap yazamadım... Havaleniz geldi en kısa zamanda gönderiyorum... 5 TL idi değilmi?