Scudo Sports

Mert Süren

alkankoca

Aktif Üye
Tepki
28
Mert sürenle 1 ay önce bir kask alışverişimiz oldu kendisiyle anlaştığımız üzere 25 lira olarak ödemeli göndereceğini söyledi bende tamam dedim adresimi ismimi verdim. Mert arkadaşımız kargoyu gönderdi kargo geldi fakat soy isim yanlış yazılmış, neyse görevli memura izah ettik durumu aldık kargoyu. kargoyuda (kasten yapıldığını düşünüyorum) kargo 30 lira ödemeli gönderilmiş sağolsun mert arkadaşımız. 5 liranın hesabında değilim ama arkadaş bu hatasını telafi edeceğini kontör olarak atacağını söyledi ama o gündür beklemekteyim artık istemiyorum bidahada alışverişim olmaz

kask
alkan koca
merhaba mert ben mustafa benim kask geldi parayı çekip benim kontörü gönderirsen sevinirim

mert süren
Tamamdır. Havale geldin hemen göndereceğim

alkan koca
hala beklemekteyim havale ben burdan parayı verir vermez adına yatıyor bakabilirsin yatmıştır şuan

mert süren
Havale kağıdı olmadan alamıyorum Sanırım senin dediğin üyesi olanlar için geçerlidir...

alkan koca
havale gelmiştir umarım telefonumu bidaha yazayım 0542 488 53 20 (avea)

mert süren
Kusra bakmayın cevap yazamadım şehir dışındaydım netbook dan gire biliyordum oda çok küçük olduğundan cevap yazamadım... Havaleniz geldi en kısa zamanda gönderiyorum... 5 TL idi değilmi?

Scudo
Abi boşver :)
Altı üstü bir 5 lira.Nelere beş lira vermiyoruz ki :)
:)

Aynı arkadaş bisikletini parçalayıp satmıştı. Fren-vites kollarına da ben talip olmuştum. istanbulda buluşup alayım dedim. önce olur falan dedi sonra da mesajlarıma cevap vermedi. Bir kaç defa daha mesaj attım buluşamayacağız ödemeli olarak gönder diye adresimi de gönderdim. Ancak cevap vermedi. Anlaşılan yağlı bir müşteri buldu parçayı da ona sattı anlaşılan.

Geri