Scudo Sports

Mersin

meric arkadaşım mersin'e uğrarsan antmen bisiklet olarak yardımcı olmaya çalışırız. Tarsus dan görüştüğümüz arkadaşlarımız var.

Scudo
şuanda ankarayım. ocakta mersine taşınıyoruz:)

mersin p.a.b. ı arıyordum eğer oluşum eksikse toplamak için ayaklandırma yapıcaktım ama benim canım mersinimde zaten varmış nasıl mutluluk sardı beni:)

Ahmet bey,

Mersin Tanışlar - Yol grubundan bahsetmişsiniz. Mersin'de yeniyim.
Nasıl temas kurulur yolcularla?
Mersin'de kulüp nasıl bulabilirim?

İlginize şimdiden teşekkürlerimle...

Cüneyt

merhaba mersinli arkadaşlar. mersinde bisiklet gurupları var fakat internet siteleri neden yok. bakıyorum facebooktan eksikliğinizi gidermeye çalışıyorsunuz.neden bir internet sitesi kurmayı düşünmüyorsunuz..

@Ali Osman ALPARSLAN

Ali Bey,
Hatay/Antakya'da MKÜ-BİS'i kurduk geçen eğitim döneminde. Bu sezon da faaliyetlerimize başlayacağız kısmetse. Üniversitelerimizdeki bisiklet topluluklarını çoğalması ve gençlerimizin ilgisinin artması dileği ile selamlar...

Meriç Bey Merhaba,

Yaklaşık 7 - 8 yıldır tek başıma Tarsus yollarında bisiklet sürüyorum. 2010 da bisikletim çalınınca ara verdim. Benim eski emaktarı tekrar canlandırarak pedallamaya başladım. Şuan 5 kişiyiz ve hergün pedallamya gayret gösteriyoruz.Amaç grup taze ve 2 güne bir dinleniyor ve tekrr pedallıyoruz. Eğer devamlı Tarsustaysanız Pedalın TAD'ına (Tarsus Akşam Devriyesi ben şuan için öyle diyorum arkadaşlar neder bilemem:D) varmak isterseniz grubumuzu şereflendirirsiniz.

Mehmet SELEN
Havacılık Eğitmeni
Planör Pilotu
Paramotor Pilotu

arkadaşlar
09-10-2011 pazar günü
sabah 08:30 toplanma
hareket 09:00
toplam 35 km
mezitli-davultepe-tece -çeşmeli-kargıpınarı-elvanlı
akşam üzeri saat 16:00 dönüş

amaç :mersin bisiklet topluluklarını yanyana getirmek MERSİN MTB -MERSİN KEYFE PEDAL -MERSİN PAB ve TARSUS MTB gruplarının ortak düzenlediği bir tur olacaktır
elvanlı güveç balık veya tavuk yenecek
anlaşması yapıldı fiyatlar uygun olacak
toplam 35 km yol yapılacak
8 km bölümü tamamen rampa dır sadece zor olan yer orasıdır
fotoları turdan sonra eklerim
not kask şartdır
saygılar baymekanikmtb mehmet özbay

• Beğen
Tepkiler: gezgin durmaz
@mehmet erkan guven

istersen turumuza katılabilirsin pazar elvanlıya gideceğiz bekleriz

inş bı aksılık olmazsa gelıcem çok ıstedığım bırşey bısıklet gurubuna katılmak şimdiye kadar kısmet olmadı bundan sonra olur umarım

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
Herkese merhaba.

Yoğun geçen okul ve özel hayatımdan dolayı aşırı bir hareketsizleşme olduğunu farkettim ve bisiklet almaya karar verdim.

Hem biraz stres atmak , hem mersin in sahilini daha çok yaşamak hem spor yapıp sağlığı olumlu etkilemek hem de yol masrafından tasarruf etmek adına bir bisiklet edinmeye karar verdim

En son 12 yaşımdayken kendime ait bir bisiklete binmiştim. Senelerdir bisikletsizim:)

Bu vesile ile biraz piyasaya baktım, fiyatlar baya fazlalaşmış. Teknolojik gelişmeler bisiklete aktarılmış sanırsam.

Benim bir bisikletten beklediğim 2 güne bir arıza cıkarmasın, biraz uzun ömürlü olsun. Eğer varsa da ön amortisör olabilir.

Bana bu özelliklerde bisiklet önerebilecek var mı? Fiyatı 360 lira olan bisikletler sanırım beklentimin üstünde. Veya değil bilmiyorum

Bir hobiye ya da bir uğraşa başlayınca mutlaka bir kanıdırlma , kaba tabirle kazıklanma evresi olur. Amacım bu evreye yakalanmadan bir bisiklet sahibi olmak.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgiler.

soğuksu karakolundan giderken(stadyuma doğru) sol kolunuzun üstünde "antmen bisiklet" var oraya giderseniz size yardımcı olurlar...

Teşekkürler çağlayan bey ,

Uygun bi bisiklet buldum başka yerden. Aldım.

Arkada amortisörü var.
Fakat ağırlığım altında ezildi gariban:) Sıfıra indi mesafesi.
Eve geldiğimde farkettim yayın önünde demir bir halka var onu en öne getirip sertleştirdim ama baya terlemiştim deneme fırsatım olmadı.

Düzelmiş midir acaba:)
Yay demir gibi kelimeler kullanıyorum terimlerden çok uzağım. kusuruma bakmayın lütfen.

önce hayırlı olsun diyim çift amasörlü bisiklet kullanmadım ama yayı sağa sola çevirerek hangi tarafa doğru sertleştiğini bulun ve ayarlayın ve bisikletle sahile giderseniz kırmızı kumda fazla sürmeyin tuzlu olduğu açin dönen aksamlara zarar veriyor...

Bu arada mersin bisikletli gezginler grubumuza bekleriz salı ve pazar günü turlarımız oluyor salı akşam 20.00 barış meydanında başlıyor..pazar turları performans istiyor yavaş yavaş onlarada katılırsınız...

Performans zamanla olur umarım.
Gün içinde ulaşımımı bisiklet ile sağlamayı düşünüyorum. 1 ay içinde hem biraz forma girer hem de kaslardaki kondisyonu sağlamış olacağımı düşünüyorum. Toplantı olursa katılmak isterim.

Kaptan yeni bisikletin hayırlı olsun.Bugün dağ köylerine tırmanış yaptık rampa çıkarken fazla zorlanmamak için arka amortisörü bizde sıktık fakat yüzde 10 20 etkisi oluyor o kadar.

• Beğen
Tepkiler: mustafa apçin
Her salı ve pazar turlarımız var dediğim gibi salı saat 20.00 da barış meydanında başlıyor cep sinemasının orada..

Geri