Scudo Sports

Mersin

sevgili ahmet hocam mersin mtb grubu olarak sizin turlarınıza her ne kadarda zaman darlığından katılamasamda gönlüm hep sizinle ayrıca mersin mtb üyelerinden katılan arkadaşlarımız sizlerin ilgisinden çok memnunlar pedallarınıza sağlık el birliğiyle mersini türkiyenin ilk bisiklet dostu şehri ilan ettirmek için elimizden geleni yapmalıyız durmak yok sonuna kadar yola devam saygılar

Scudo
arkadaşım eger mersindeysen benim atölyeye gelebilirsin acar sitesi yolu mezitli mersin baymekanik mtb

eğer pro bir bisikletin varsa yolda herhanği bir pro bisikletciyi durdur ve nerde yaptırdığını sor eğer mtb ise mezitliye beklerim

@Hüseyin Vuruşkan

Memnun oluruz Hüseyin bey, o zaman Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin turlarına katılabilirsiniz başlangıç için. Yaklaşık 30 km, sahilde yapıyoruz. :in:

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@Ahmet Salih Özenir

Ve aleykum selam :) başım gözüm üstüne iletirim... Yolda kalanları bekliyor musunuz gezi sırasında :D 3 ay önce askerden geldim. Yemeğe içmeye biraz fazla kaptırmışım kendimi sanırım göbek yaptık :rolleyes: arkanızdan tin tin geliriz artık napalımm... :( :D sevgiler..

Tatilimi geçirmek üzere Arkum beldesine bağlı sitelerde kalacağız. 40 50 k'lık turlar yapacak tur arkadaşları arıyorum. 11 Temmuz -22 Temmuz arası tatilimi gerçekleştireceğiz.

Sevgiler.

Merhabalar,

Bende İstanbul'dan yaz tatilimi geçirmek üzere
Mersin/Silifke/ Atayurt beldesine geleceğim. (12/21 Temmuz arası 2011)
Civarda birlikte çizeceğimiz tur rotalarında pedallayacak arkadaş arıyorum.

İstanbul'da ikamet ediyorum. AYPG den arkadaşlarla İstanbuldaki turlara katılıyorum.

Sevgiler.

Bende İstanbul'dan yaz tatilimi geçirmek üzere
Mersin/Silifke/ Atayurt beldesine geleceğim. (12/21 Temmuz arası 2011)
Civarda birlikte çizeceğimiz tur rotalarında pedallayacak arkadaş arıyorum.

İstanbul'da ikamet ediyorum. AYPG den arkadaşlarla İstanbuldaki turlara katılıyorum.

Sevgiler.

@Selcuk ASLAN

Selçuk kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim.
1 hafta sonra Atayurt'un Arkum beldesinde olacağım. Burası Silifke ile Erdemli arası bir yer.

Sizler bayağı uzun mesafe turlar düzenliyormuşsunuz. Ben en fazla 70-80 km civarı düşünebilirim. Ama yine de bağlantıyı kesmemekte fayda var diye düşünüyorum.
Forum üzerinden haberleşiriz.

Sevgiler.

10-15 Ağustos arası olsaydı gelebilirdim Nuri abi. Bende Tarsus'tan Silifke'ye gitmeyi düşünüyorum .

Mersinde : Mehmet Abi (BayMekanik)
Adanada : İbrahim Abi (Dağ Bisiklet) var Tarsusta yok böyle yerler genellikle eski tip bisikletler ile uğraşıyorlar. Ama kendin uğraşsan daha zevkli :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
Şu an mersinde olmasamda askerliğinin 14 ayını Mersinde geçirmiş biri olarak, ahh ne güzel olurdu Pozcu, Mezitli sahillerinde bisiklet sürmek...

merhabalar.
10 yıl öncesine kadar bisikletletle uğraşıyordum. abim bisikletimi çaldırınca bisiklet maceram sonlandı. motor macerası başladı.yani iki tekerden vazgeçemedim. yeniden bisiklete dönmek istiyorum ama bisikletle ilgili herşey değilmiş. gezi amaçlı bisiklet almak istiyorum yardım edermisiniz

Geri