Scudo Sports

Mersin

Scudo
@Ali Osman ALPARSLAN

Ali bey, MeÜDOST'un aktif çaba harcayacak sizler gibi bisikletçilere ihtiyacı var... :in:

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@Burak ÖZBEK

Çok sağolun Burak bey, desteğinizi Şile'den de olsa gönderiyorsunuz... :in: Şile dedim de aklıma geldi, geçen gün size fotoğraf göndermiştim bir cevabımda... :)

• Beğen
@metin kuzeyoglu

Metin bey, bir bayan erkek bisikletine binerse yada bir erkek bayan bisikletine binerse ne olur diye sormuşsunuz... Bisikletle gezmiş olurlar... :D Yoktur bir farkı, Mehmet beyin de bahsettiği gibi hanımların kıyafetlerine göre düzenlenmiş bir kolaylıktır fark... Bindiğimiz bisikletse eğer, gerisi teferruattır... ;)

slm arkadaslar xc1000 kron kadrom var uzun süredir ii bi bakıma girmedi komple bi bakım yaptırmak istiyordum bu işte uzman arkadaslar varmı park macera dükkanı kapamış başka kime yaptırabiliriz acaba teş.

Herkese Merhaba.Bisiklet tutkusu bende yeni başladı. Googlede bu siteyi buldum. Biraz inceledikten sonra çok değerli site olduğunu anladım. İsmim Mert Mersin'de yaşıyorum

Salih Abi, çok güzel bir şey yapmışsınız. Fotoğraflarınızı gördüm ve açıkçası size imrendim. Siz Mersin'in güzelliklerini tadarken ben test çözüyorum :( İnşallah yaza bisikletle şuan ki halimden daha tempolu gidersem ve yeni bisikletim gelirse size katılmayı çok isterim tabi beni kabul ederseniz :)

@Mert Seckin

Kabul etmek ne demek, çok memnun oluruz katılırsan Mert. Öte yandan, biz de çözdük zamanında o testlerden... Bu iş sırayla... :D Kolay gelsin, başarılar dilerim... :in:

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Sağol Salih abi. Bende size katılmayı çok isterim. Fakat; dört yıl boyunca hiç bir sporla uğraşmadım. Geçen günlerde on kilometre gittiğimde bile yoruldum. İnşallah yazın ortasında sizinle beraber gezeriz.
Bu arada Mersin'de bisiklet satan,bisiklet parçaları satan yerler varsa bana özel mesaj atarsanız sevinirim. Bizim burada bir yer var fakat; sahibi hep küçük çocukları çalıştırıyor. Pek güvenemedim adama. Üstelik adam bisikletten bir haber. Ne zaman gitsem yanda ki kahvede okey oynuyor :) Sizin bildiğiniz kaliteli bir yer varsa lütfen paylaşın.

Merhaba,bisikletimde bazı değişikler yapmak istiyorum. Fakat; çevremde ki bisikletçiler hep on beş veya on altı yaşında çocukları çalıştıran bisikletin b'sinden anlayamayan insanlar. Patlak tamir etmekten başka bir şey bilmiyorlar. Ben bisikletime daha ciddi yenilikler getirmek istiyorum. Bildiğiniz; iyi,dürüst,bol ürün çeşidine sahip bir bisikletçi varsa paylaşır mısınız ? İyi kötü bir bisikletim var güvenebileceğim bir insana emanet etmek istiyorum.

devlet hastanesi alt sokağından gir. (kürk petrol tarafı) 200m ilerde solda köşe başında gürcan ticaret var. ismi ender. selamımı söyle.. gerekeni yapar.

Selam arkadaşlar,

Tarsus veya Silifke Bölgesinde kalan var mı aranızda?

Geri