Scudo Sports

Mersin

Scudo
@sadana

Bilmukabele "sadana" kardeşim... Her geçen gün artıyor grubumuza katılan bisikletçiler ve bundan çok memnunuz... :) Seni de aramızda görmek istiyoruz... :in:

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Ali Osman ALPARSLAN

Ali Osman bey merhaba, biz de isteriz birlikte pedallamayı... Bu arada MeÜ'de bisiklet grubu kurulma hazırlıkları devam ediyor, seni orada da görmek isteriz, tabii desteğini de... :in:

Üniversitede bisiklet grubu kurulmasını bende çok istiyorum.. Ne kadar fazla bisikletli o kadar güzel arkadaşlıklar ve o kadar güzel turlar demektir :) Haftaya pazartesi bisikletimle buradayım inşallah :)

@TANER KAFES

Taner bey Mersin'de kardeşleriniz var... :) Sizi de bekleriz turlarımıza...

@Ali Osman ALPARSLAN

Ali bey, Mersin Üniversitesi Bisiklet Grubu ile ilgili çalışmalar tamamlanmak üzere, okuldan veya Mersin Bisikletli Gezginler'den takip edebilirsin... Katkını bekliyoruz o çalışmalarda... :in:

Merhaba Arkadaşlar,

Mersin'deki bisiklet sevdalılarına bir kez daha sesimizi duyuralım.

Mersin'de yaşıyor ve bisikletçi arkadaşlar edinmek, bisiklet turlarına katılmak istiyorsanız eğer, bizler buradayız, sizi de aramızda görmek isteriz.

"Mersin Perşembe Akşamı Bisikletçileri - Mersin PAB" olarak perşembe akşamları 19:30'da Barış Meydanı'nda buluşuyoruz. Yaklaşık 2:30'saat süren bu şehir içi turlarımız keyifli, hafif tempolu tanışma ve alışma turlarıdır.

"Mersin Bisikletli Gezginler - MBG" ise hafta sonlarında şehrin çevresinde ova ve dağ parkurlarında gün boyu süren doğa turları yapmaktadır. Dolayısı ile bu turlar nisbeten tecrübe ve dayanıklılık gerektirir.

Ayrıca; kardeş topluluklarımız olan "Mersin MTB" özel olarak MTB'cilerin, "Mersin Tanışlar" ise yol'cuların ilgisini çekebilir. Bu gruplar yarışlara sporcu hazırlamakta ve başarılar elde etmektedirler.

Öte yandan; Mersin Üniversitesi Doğa topluluğu bünyesinde "MeÜ Bisiklet Grubu" kurulması çalışmaları tamamlanmak üzeredir.

Yani Arkadaşlar; Mersin'deyseniz eğer yalnız değilsiniz...

Turlarımıza katılımınızı bekleriz...

@Ali Osman ALPARSLAN

Üniversitede bisiklet grubu kurulmasını bende çok istiyorum.. Ne kadar fazla bisikletli o kadar güzel arkadaşlıklar ve o kadar güzel turlar demektir Haftaya pazartesi bisikletimle buradayım inşallah

Siyah bir bisikleti var. uzun saçlı
üniversiteli olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş var . genellikle üniversite yolu üzerinde görüyorum. gidip geliyor.
onu bir gün tenhada kıstırsam davet edicemde turlara . :D hiç bisikletin üstünde denk gelmiyor..
Eğer tanıyorsanız üniversiteden davet edersiniz.

Sağolun Ahmet Bey, 2-3 aydır bisikletim olmadığı için sadece sizleri takip etmekle yetinmek zorundayım. İnşallah en kısa zamanda yeni bisikletimle yanınızda olurum.

Saygılar..

@Burak ÖZBEK

Tamam Burak bey, bir gün mutlaka... Lâkin yine de tanışmak isteriz... :)

Geri