Scudo Sports

Mersin

sevgili arkadaşlar mersin mtb grubunun geleneksel hale gelmiş kurban bayramı turuna tüm bisiklet dostları davetlidir
açıklama
toplanma yeri baymekanik atölye
tarih saat :19 kasım cuma bayramın son günü saat 08:30
hareket 09:00
gidilecek yer :erdemli çamlığı piknik
toplam mesafe :yaklaşık gidiş dönüş 50 km
düz yol olacak
herkes kendi yiyecek ve içeceğini getirecek
yaş sınırı yoktur
düz yol olduğu için fazla yorucu olamayacak
saygılar bekliyoruz
iletişim baymekanik 0 536 7646548

Scudo
merhaba

yeni bisiklet aldim.foruma uye olurken bisikletimi bisan olarak kaydetmek zorunda kaldim.umit bisiklet neden secemiyorum listede :)? admine mail attim ama henuz listdown menu degismemis.

bisiklet arastirirken bayan bisiklet erkek bisiklet farkini sordum cok sey soyleyemediler.aciklayamadilar.fark nedir? bir bayan erkek bisikletine binerse yada bir erkek bayan bisikletine binerse ne olur?

internet sitelerinde bayan model diye tanitilan bisikletlerin sehir bisikleti seklinde herkese satildigini goruyorum.bunun bir standardi var midir?

tesekkurler

sevgili bisiklet sever arkadaşlar
mersin mtb olarak geleneksel hale gelmiş yılbaşı turumuza az bir zaman kaldı.
tarih :01-01-2011
saat :12:00
buluşma yeri :baymekanik atölye
gidilecek yer :atölye ,eski mezitli,dedemin ağacı ,çevlik,piknik alanı
dönüş piknik alanı ,çevlik pınarbaşı ,eski mezitli ,atölye
kısa bir tur olacak
rakım :0-250
herkes kendi yiyeceğini getirecek
not :kask unutulmasın

şimdiden herkese yeni yılın sağlık ve başarı getirmesini dilerim saygılar
baymekanik mtb mehmet özbay

Merhaba arkadaşlar...aranıza mersin'den katılıyorum...17 yaşındayım 11 yıldır bisiklet kullanıyorum...ilk bisikletlerim(3 tekerleklileri saymazsak:)) bmx(titanıc),bısan falcon,ümit cruıser ve şimdiki Ümit mount black...bir kere belediyenin düzenlediği 8 kmlik bir tura katıldım:)), 32 kişiden 16.oldum beni geçelerde hep yarış bisikleti olanlardı...altımdaki yarış bisikleti değil normal yol bisikleti ama iyi bir tecrübe edindim...bisikletin bozulan yerlerini kendim onarırım,bisiklet ayrılmaz bir parçam,her türlü cambazlığı yaparım hepinize saygılar iyi forumlar...

:) Hoş geldin , 11 yıllık küçük cambaz.Mersin de bir çok bisiklet sever var.
6 yaşında başlamışi olman ve tamir hakkında tecrübeli olman çok iyi.
Bu tecrübelerini , forumda geliştirmenle herkese faydalı olmanı idleriz.
Mersine selamlar..

Bende mersindeyim can tanışmak birlikte pedallamak isterim ;)
Mersin Perşembe Akşamı Bisikletçileri diye facebookta grubumuz var her perşembe akşamı saat 07:30 da yaklaşık 20 ile 40 km arasında gezi yapıyoruz faceten bir bak derim aramızda görmek isteriz.

aranıza katılmak isterdim fakat Mersinin tarsus ilçesinde oturuyorum, belki bir kısım arkadaşımız tarsusun nerde olduğunu çıkartamazlar diye şehrin ismini yazdım.

bayan bisikleti diye söylenen modeller daha çok ortasında borusu olmayan veya çok düşük olan modellerdir. türkiyede değilde daha çok dış devletlerde etekle bisiklet kullanan bayanlara özel olarak üretilmiş modelleri türkiyede şehir bisikleti adı altında pazarlıyorlar bisiklette bayan bisikleti ayrımı sadece buradan gelmektedir.her parçası aynı sadece kadro farkı vardır kullanımda bir sakınca yoktur.saygılar

Mehmet abi de açıklamasını yapmış. Teşekkürler. Bende bildiğim kadarını sizinle paylaşmak isterim.

Bazı modeller de açıkça belli oluyor. Bazı modellerinde ise sadece renk farkı oluyor.
Donanım olarak artık isteğinize göre zaten hep aynı.Şuan da bende Scott Spark contessa var.Çok güzel ve memnunum.Satıyorum ama.:)

@Engin YILDIRAN

Merhaba Engin bey, ben de Mersin'deyim. Perşembe akşamları Barış Meydanında buluşuyoruz saat 19;30'da. Gelirseniz tanışabiliriz, turumuza da katılabilirsiniz.

Heyt be Sadana abi helal sana ne güzel bizden iyi saymışsın bizi :) Engin arkadaşım seninle tanışmak görüşmek birlikte pedal çevirmek isteyecek bir çok Mersinli arkadaşımız var. Ahmet abinin dediği gibi bir perşembe akşamı gelirsen tanışırız unutmadan alışkanlık yapar bırakamazsın ;)

Geri