Scudo Sports

Mersin

Scudo
mersin üniversitesinde bisiklet sever arkadaş var ise buradan yazsın görüşelim tanışalım birlikte sürelim ;) görüşmek üzere bb

@OuSy
tamam dostum vaktin olduğunda haberleşelim birlikte turlayalım tabi istersen facebooktan ekle beni tanışırız Kürşat AKINCI

Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy Kampüsü'ndeyim. Okula bisikletle gidip geliyorum. İstersen görüşebiliriz. :)

Saolun arkadaşlar ekledim sizleri ben şu anda üniversiteyi bitirdim askerliğimi yaptım çalışıyorum fakat bu yıl üniversiteye çok gelecem eski dans arkadaşlarım yeni gruba çağırıyorlar bende gelmeye karar verdim bol bol görüşme dileği ile...

bisiklet kiralama işi daha mersin için erken kardeşim o yüzden önümüzdeki yıllarda belki kiralık bisiklet olayı mersinde gerçekleşir

Bende bu yıl kazandım. İngiliz dil bilimi bölümü hazırlık sınıfındayım. ama daha bisikleti getiremedim güvenilir bırakacak bi yer bulamadığım için.

artık tam bisiklet zamanı demişken yaz bitip bahar gelmişken scott marka bisikletim çalındı çok üzgünüm yaaa yenisini mi alsam yoksa ikinci el öneren var mı hafif olması önemli....

@asya çörtük

Günaydın,

Geçmiş olsun. Umarım bisikletiniz bulunur.
İkinci el alacağın bisikleti tanımıyorsan yani kullanan nasıl bindi hangi şartlarda kullandı bilmiyorsan hiç yanaşma. Yeni al derim.

Kolay gelsin.

sevgili asya bence de arkadaşımın dediği gibi yenisini al ikinci el piyasası iyi araştırılmadan alınırsa çok zarar görebilirsin

bisiklet tam olarak nasıldı acaba bi gören duyan olursa ben size habr verim

bende bisiklet alma konusunda mehmet hocama katılıyorum sıfır her zaman için ikinci elden sağlıklıdır

Geçmiş olsun.Polise başvurdunuzmu?

:( yok yaaa polisten sonuç gelmedi artık şubat-mart gibi almak en mantıklısı ama çok üzülüyo insan manevi bağ çok kuvvetliydi insanlar anlamıyo bunu neyse sağlık olsunnn...

Geçmiş olsun :(

geçmiş olsun üzüldüm doğrusu bende yeni bisiklet alacağım eğer alacaksan sana tavsiyem şu
(link)
bu like gir iyi bir bmx var ben bunu alacağım

Geri