Scudo Sports

Mersin

Scudo
@samet_özdemir

Çok teşekkürler Samet kardeşim, arayamamanı da kafana takma, sorun olmadı.

@Tunahan_06

Sağlık olsun Tunahan kardeşim, bir dahaki sefere tanışırız...

@m.varolfb

Merhaba Kardeşim, çıok teşekkürler. Fotoğraf yaklaşık 4000 tane onları düzenlemekle meşgulüm su sıralar...

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@agnostika

Ben de çok beğendim, sonunda ki hastalık hariç. Vardır bunda da bir hayır...

@Mehmet Ertuğrul001

Çok teşekkürler Mehmet Kardeşim, fotolar hazırlanıyor merak etme...

arkadaşlar şehir dışında olan arkadaşlarımızdan dolayı temmuz ayı içinde gezi ve tur düzenleyemedik
1:tur agustosun 1 haftası pazar günü sabah 04:30 yola çıkılacak kızkalesi deniz sefası yaklaşık mezitli dükkandan gidiş dönüş 110 km
2:tur agustosun 2.haftası elvanlı dedekavağı yaklaşık gidiş dönüş 50 km
biraz çıkışlı bir yol
3. tur ramazan bayramı son gün turu kuyuluk cemilli çevlik parkuru
bütün turlarda herkes kendi yiyeceğini getirecek kask ve eldiven şarttır
not 2.ve 3 turların saatleri sonrakı bir zamanda bildirilecek saygılar baymekanik mtb

merhaba arkadaşlar cumartesi günü yapacak olduğumuz adana mersin turuna
isteyen bütün arkadaşlarımız katılabilir.mersinden başlayacak turumuz adanada
mola ve yemek yedikten sonra biraz gezilecek daha sonrada tekrar mersine dönülecektir.

sabah: 08:00
yer: otogar önünden adana istigametine doğru
dönüş tahmini:15:00 civarı

bütün arkadaşlarımızı bu tura bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar

ben aktif olarak bisiklet sporuna başlamayı düşünüyorum spor amaçlı...onun dışında düzenli oalrak yarışları takip ediyorum az da olsa bir bilgiye sahibim elimde bianchi snake var uzun süredir onunla başlamayı düşünüyorum ama daha güzel birşeyler alabilirim daha karar veremedim bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba mersinde ?

kardeşim atölyeye gelirsen hem tanışmış oluruz hemde yeni önerilerde bulunabiliriz
adres acar sitesi yolu mezitli otoban ışıkları starpet sokagı baymekanik bisikletcilik

Geri