Scudo Sports

Mersin

merhaba mersinde yapılan günübirlik turlara katılmak istiyorum organizasyonlardan nasıl haberim olabilir...

Scudo
Hem tarihi yanlış, hem ortalama bilgileri :) arkadaş güzel espri yapmış :D

@mersinduzyol

Ben de korktum benim ssatteki 61 km ortalamamı geçti diye.:D

Merhabalar aslı hanım Mersin'de Bisiklet grubumuz var. Mersin MTB adında - Soli de bisiklet bakım servis ve buluşma yerimiz var turlarımız oluyor eğer mehmet özbay'a ulaşırsanız o size gerekli bilgileri verecektir sizi aramızda görmek isteriz iyi akşamlar...

Mehmet ÖZBAY (Bay Mekanik) Mersin MTB Bisiklet Kulübü Başkanı

0536 764 65 48

Merhaba Arkadaşlar,

1 Haziranda başladığım "Bisikletimle Türkiye Yollarında 4 Deniz - 4 Kapı" isimli 4400 km'lik hayalim olan turumu, Bartın'da başlayan ve 2 gün süren ateşli hastalığımdan dolayı, çok üzülerek 3100 km'sinde Kurucaşile'de bitirmek ve kalan 1300 km'lik kısmını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldım. Şu anda Mersin'deyim ve sağlığım iyileşti.

Güzel ülkemizin bilmediğim yörelerini ve bisiklet sevdalılarını tanıdığım bu 38 günlük gezide 30 gün bisiklet sürdüm. Gezinin hazırlık aşaması dahil yollarda, molalarda ve konakladığım yerlerde bana ellerinden gelen desteği ve dostluğu en yüksek düzeyde vermiş olan Türkiye'nin Bisiklet Sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Saygı ve sevgilerimle.

Ahmet Salih Özenir

Not: Gezi notlarım ve fotoğraflarım üzerinde çalışmaya başladım, en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

Ahmet Bey geçmiş olsun.

Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

Kazasız ve keyifli, sağlıklı turlar...

five

ahmet abi geçmiş olsun çok üzüldüm abi turu tamamlayamadığına inş. devamını getirirsin ve turu tamamlarsın ilerleyen günlerde sürekli şehir dışında olduğum için arayamadım seni kusura bakma :(

Salih abi Edirne'de görüşemedim malesef seninle ayrılmıştım sen geleceğin zaman edirneden,yolda keşanda bisikletle edirneye doğru giden birisini görmüştüm,daha sonra Sadi abi telefon edip geldiğini söylediği zaman anlamıştım o yolda gördüğüm kişinin sen olduğunu :)

ahmet abicim geçmiş olsun, iyi olman çok sevindirici, umarım bu harika projeyi uygun bir zamanda tamamlarsın, fotograflarını sabırsızlıkla bekliyoruz...

Geri