Scudo Sports

Mersin

Scudo
@efedeniz4

kardeşim mersine geldigin zaman dukkana beklerim daha ayrıntılı konuşuruz

ogulcan sen buldun mu bisikleti?

arkadaşlar mersin mtb yaz turları ile ilgili toplantı yapıldı katılan arkadaşlara teşekkur ederim
toplantı sonunda alınan kararlar şunlardır
her katılımcı yaz içerisinde en az 2 en fazla 4 tur düzenleyebilecek
turdaki bütün sorumluluk turu düzenleyene aittir
güzergah bilgisi en az 15 gün önceden belirlenecek
çok geçerli bir sebeb olmadan tur iptali olmayacaktır (cenaze ,düğün kaza )
turlara katılımcıların önder ve yardımcılarına can ve mal güvenliği açısından uymaları gerekmektedir
tur önderi ve yardımcılarına uymayanlar grubu tehlikeye atacak hareketlerde bulunanlar hemen dönüşte tur raporunda bilgilendirilecek bir sonraki tura çağırılmayacaklardır
alınan kararlar belki çok radikal ama yapılan turun selametı için gerekli olan şeylerdir
yakında yaz bisiklet turlarımızın tarıhlerı belirlenecektir
brilikte pedallamak dileğiyle
mersin mtb yönetimi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
mehmet ustaa merhaba ben sebiha anne:)))) seni kaybetmiştim taşınmışsın, neyse buldum tekrar, bu arada ben yine bir bisiklet aldım sana sormadan, vede bu defa binmeyi başardımmm:))))) ama bu direksiyonu düz tutmak ne zormuş meğer ne arabaya nede minibüse benzemiyor bu valla, neyse en kısa zamanda uğrarım yanına selamlar sebiha....

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
sebiha anne yeni yerim acar sitesi yolunda beklerım

Adım Emin Mersinliyim Mobılya atolyesinde yarı kalfayı yarı cırak övemye gerek yok :D
Benide aranıza katarsınız hayırlısıyla :rolleyes: :D

@Ahmet Erdoğan

gel kardeş ben turgut kafesben de her türlü bisiklet malzemeleri bulunur hangi marka istersen var gel kardeş gel
oldumu la cep 05393676112yardımcısı aslan ve vedat tamircileri ünlü özbek dinç ne ararsan bizlerde var bbyy

mersinde parça bulacağın yer beş yolda ali tanış
mezitlide baymekanik
(0) parça arıyorsan alitanış yardımcı olur
:Skull-175 :Skull-175 :in: :eek: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
NE ZAMANDIR PARÇA SATIYORSUNUZ
GENE NERDEN TUFA KOYDUNUZ:boese157: NEYSE SONRA MAHALLEYE GELİRİM:boese157: MOLOTOFÇUBAŞKANA SELAM SÖYLE:boese157: :ci:

Geri