Scudo Sports

Mersin

tur yarın saat 11:30 yenı dükkanda toplanılıyor hareket 12:00 olacak katılanlara şimdiden teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Scudo
@baymekanik

arkadaşlar güzel bir tur oldu katılan herkese teşekkürler
işte fotolar gerçi çok foto yok ama
(link)

(link)
bariş yazan ve ben (baymekanik):) :):)

(link)
boyu kücük kalbi büyük dostum kemal

(link)
yerde sürünen kardeşim orayı sana vermezler

(link)
korkunç kemal kardeşim

(link)

mahmut evgen den manzaralar

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
pedallarınıza sağlık hocam, çok keyifli olmuş gibi görünüyor buradan :) dedenin ramazan bayramında gittiğimiz ağacının orası değil mi bura?

Kemal aga kadroyu yeni mi aldı? Deli Fişıra noldu :D

yine dedemin ağacına çıktık bu sefer inişte yaptık dönüşte daha zevkli oldu kemal in altındaki bisiklet mahmut evgenın kemalınkı evde duruyor

anladım Mehmet abi, keşke gelebilseydik...

Mehmet abi bu aralar bi gelmeyi düşünüyoruz, lisans işini nasıl yaparız?

Merhaba arkadaslar...
Sevgi Topluluğu olarak, 17 Ocak tarihinde Mersin'in en güzel yaylalarından Gözne'ye bir tur yaptık.Cok eglenceli bir o kadar da zor gecen turun yazı ve fotografları için
(link)
fotografları buraya yüklemek isterdim ama o kadar vaktim yok.Diger turda görüşmek üzere.Tura katılan Sevgi Toplulugu üyeleri;

Agit Salman
Erçe Öner
Eren Orcan Boz
Halil İbrahim Aşan
Mahmut Sert
Murat Başaranoğlu
Tolga Demir
Uğur Göksu
Yusuf Şahin' e teşekkür ederim...
Sevgiyle kalın...

Feyyaz gezinin mükemmel olmuş keşke Mersin'de olabilsemde katılabilsem çok özledim o ortamı... Ama malum üniversite bırakamıyoruz ki... Neyse Şubatta ordayım umarım yine öyle bir gezi yaparsınızda bu sefer bende katılırım :)

Sevgili Enis...
Biliyorsun Sevgi Toplulugu olarak ayda 2 bisiklet turu, 3 sanatsal etkinlik gercekleştiriyoruz.Muhakkak denk getiririz.Hem üniverstede okuyan bi kaç üyemizde var.Güzel şeyler olucak... Hele bi gel bakalım...
Sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: Enis Özer
@Feyyaz Alaçam

Sevgili Feyyaz ,Gözne hakkında bilgileri daha önce gene senin web sitende ''Gitmeli ''başlığında ''Yaşanılası yerdir Gözne ''anlatımınla öğrenmiştim.Mersin'e 25 km.mesafede dediğin bu cenneti o kadar merak ediyorum ki önümüzdeki yol planlarımın başında geliyor. Fotoğraflar yemyeşil ve rüya gibi bir yer olduğunu gösteriyor. Kalesi,kitap okuyanlar ,Ahmet Çerçi ve Milfak amca'lar... Herşey çok güzel yalnız çadırımı o uçurum kenarına kurmayabilirim :in: Bu güzel tura katılan tüm arkadaşlara teşekkürler sevgiler.

eline sağlık adamım birde benim düşüş fotolarımı koymasaydın daha iyi olacakmış ama neyse:D:D çok güzel bir yurdu bu hafta sonuda yapalım diyorum bu sefer daha kapsamlı bişiler olsun ben freeride bisikletimide getirceem düşmemek için:in:

Mersine hoşgeldin kardeşim. Bisikletin de çok güzel, o da hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Sevgili Dostum Cihan...
11 yaşında tek başıma çadır kurmaya başladıgım yerdir Gözne.O kadar güzel insanları var ki... Gözne Belediyesi Sponsorlugunda bi fotograf sergisi açma teklifi geldi Belediye başkanından.Her açıdan harika biyerdir... Gelmeni cok isterim, ister çadır ister ev.Yaz ya da kış fark etmez, Mersin'de olayım yeter ;) En kısa zamanda görüşmek üzere...
Sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
mersin mtb yaz turları için toplantı çağrısı

hazırandan itibaren günü birlik ve yatılı gıdılecek turları belırlemek için yapılacak toplantıya butun mersin mtb ailesini beklıyoruz
yer baymekanik mtb dükkanı
tarıh şubatın ilk haftası pazar günü

amaç yazın yapılacak turların tarihlerini belirlemek
saygılar baymekanik bisiletcilik mehmet özbay

Bisikletli Etkinlikler

Sevgili Dostlarım…

6 Şubat CUMARTESİ günü, atlıyoruz bisikletlerimize, doooğru Kanlıdivane’ye gidiyoruz.
Kanlıdivane Erdemli-Silifke karayolunun 3 km kuzeyinde bir tarihi kent.Bu tarihi kent, Hellenistik, Roma ve Bizans dönemlerinde yerleşim merkezi olarak kullanılmış.
Gidip orayı görecegiz. Yaklaşık 80 km yol yapacagız dostlarım.Yemek işi yine bireysel olacak.İsterseniz yanınızda yiyecek getirebilirsiniz.Bol bol fotoğraf cekecegiz haberiniz olsun :)

İçinde sevgi olan herkes davetlidir…

Buluşma Yeri ve Saati ;
06 Şubat Cumartesi
Barış Meydanı, saat: 08:30

Sevgiyle…

Yahu Oğulcan... Alemsin ya...
Ben duyuruyu yapmıştım zaten.Sitemden direk alıp kopyalamışsın :) Eger sen gelirsen, 08:30 de Barış Meydanında ol.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
Geri