Scudo Sports

Mersin

ben zaten baymekanıgın yanındayım ama hergun toplanamıyorzz kendımıse mersındekılerle bır cızelge yapalım dıyorm gezelım anladınmı abıcm

Scudo
Merhaba arkadaşlar Tarsus tan tayfun ve ilk kayıt ilk giriş ve ilk mesaj herkese selamlar bisiklet dostları

Merhaba tayfun bey öncelikle foruma hoşgeldiniz;

Sizleride TARSUS ADVENTURE TEAM ailesi içerisinde görmek bizleri mutlu etti...Msn adresinizi konu üzerinden bana yazar, ulaştırırsanız eğer daha iyi iletişimimiz olacağına inanıyorum sevgi ve saygılarımla ...

selam kardeşim saati tam olarak bende bilmiyorum ama 29 ekimde toroslar belediyesinin önünde olacak lisanslılar için ayrı bir kategori olacak
ayrıntılı bilgileride ben sana en kısa sürede yazarım tekrar bu arada ödül olarakta bisiklet ve altın var

@oğulcan ünsal

merkaba arkadaşım ben yusuf çok gezmek istersen beni bul bu arada isim neydi senin

@monstermen

Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk olarak Bisiklet yarışması düzenleyecek. Yıldızlar (11-15 yaş arası), Gençler (16-18 yaş arası), Büyükler(18-30 yaş arası), Masterler (30 yaş üstü) ve bayanlar (yaş sınırı yok) olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışlara, 7’den 70’e herkes, kendi şahıslarına ait bisikletleriyle katılabilecek. Kayıtlar, 29 Ekim Perşembe günü saat: 08:00’de Toroslar Belediyesi’nden alınacak ve yarışlar saat:10:00’da Kuvva-i Milliye Caddesi Toroslar Belediye binası önünden başlayacak. Yarışma neticesinde yine aynı gün yapılacak olan törenle, kategori birincilerine bisiklet, kategori ikinci ve üçüncülerine ise sürpriz hediyeler verilecek.

• Beğen
Tepkiler: togi
Kardeş bildiğim kadarıyla yok.Buradan ibrahim abi var dağ bisiklet her türlü yardımcı olur sana adres ve tlf hatta mail de verebilirim..Zaten kargo ile her şey geliyor mersin de olması şart değil bence tabii..:)kib slm lar..

Geri