Scudo Sports

Mersin

Scudo
Daha önce forumda defalarca paylaşılmış görüntüler. Ayrıca, bu tarz konular için lütfen Forum Cafe bölümünü kullanınız.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Tura yiyecek içecek olarak ne getirmemiz tavsiye ediliyor? :) Ben bir ara sucuk diye duymuştum sanırım :)

Gelenler kendi yiyeceğini, getirecekler. Sucukta olabilir vejeteryan menüde olabilir size kalmış.

Yaş sınırı yoktur hafif bir tur olacak.

Teşekkürler Abrean; gezi gününde orada görüşmek üzere...

Çok güzel bir tur oldu, gelen herkesin ayaklarına sağlık. Mersinli arkadaşlara da Tarsus grubu olarak bize karşı olan misifirperverliklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.

Ben hala turun yorgunluğundayım :) Benim kendi rekorum oldu bu 150 kmye yakın bir günübirlik piknik turu :)

inanın arkadaşlar tadı damağımda kaldı birdahaki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum.emegi geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.bol pedallı günler allaha emanet olun.

turumuza katılan bütün bisiklet severlere mersin mtb , bu gruba gönül veren tarsustan katılan kardeşlerime ve emeği geçen herkese cok teşekkur ederim
saygılar baymekanik mtb
mehmet özbay

Bende sizlerle birlikte olmak isterdim kısmet olmadı. Gerçi katılacak bisiklette yoktu ama :) bana tur için bisiklet temin edebileceğini söyleyen ABREAN'a buradan tekrar teşekkür ederim .. PAYLAŞMAK GÜZELDİR , PAYLAŞTIKCA BÜYÜRSÜNÜZ.

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Burak bey linkte eylül tarihli gezi diyor sanırım bir karışıklık var

Selamlar... Çok kaliteli bir tur oldu renk katan herkese teşekkür ediyorum... =) sevgiyle

Merhaba oğulcan öncelikle foruma hoşgeldin herşeyden önce forum kurallarını üşenmeden başta sona okuman gerekli hem senin için hemde forumda kurallara uyulması gerekdiği için daha sonra Mersin'de bir grubumuz var Mersin MTB.Soli camisi karşısında her zaman bekleriz bayram ve antreman turlarımız oluyor bekleriz...

Sevgiyle...
Ceyhun OĞUZ

Geri