Scudo Sports

Mersin

Hoş geldin abi inşallah istedğin bisiklete kavuşursun. :D

Bide konu başlığının devamı vardı sanki :D

Scudo
Ula Ceyhun niye benim adıma böyle mesaj yazıyorsun :) Benim maşa ne oldu gelmedi mi hala? Aga 1 hafta oldu bugün ya :(

Ferhat burası bısıklet satış yerı degıl kardesım 2. el bolumune ac konunu !

Ula Ceyhun niye benim adıma böyle mesaj yazıyorsun Benim maşa ne oldu gelmedi mi hala? Aga 1 hafta oldu bugün ya

Saçmalama burak ne yerine mesaj yazması zaten gidemedık denize :(

Neyse bay mekanık bayram turuna inşallah...

Merhaba bende Adanalıyım ama tarsusta okuyorum ülküköy mkalda istersen tanısabiliriz

öyle olsun bakalım :) şu suntour xcm gelirse biz yapacağız o turu, gelmezse de yapacağız ya neyse :) tarsustan ve çevreden. gelmek isteyenleri bekleriz. yakında planı koyacağım. gidiş dönüş 160 km (tarsus-ayaş) 1 gece çadırlı, pek yormayacak, tanışma mahiyetinde bir tur olacak.

az önce otoban çıkışı tarafındaydık. ben bu vitese alışamayacağım. ön3 arka8 iken önde zincir sürtüyor. bunda önü de ayarlayamıyorsun o kötü. arka aktarıcı da ayar istiyor. değişimler sorunlu.
ayrıca sigma blade'i parçalamış bulunmaktayım :) bana sarsıntılara dayanıkli bişey ayarla :)

selam halil
mersine hoşgeldin. en kısa zamanda seninle tanışmak isteriz.
mezitli de Baymekanik te buluşuruz. mehmet abinin tlf: 0 536 764 65 48 bu numaradan ulaşabilirsin.
Güzel bir grubumuz var geldiğinde göreceksin.
görüşmek üzere
esen kal

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
@halil ibrahim aşan

aslında biraz da ortamla ilgili
bazı bölgelerin sağlam dağcıları var onlard abir birine zincir gibi bağlı aynı zamanda bisikletçiler.
bende dağcıyım. ama şu anda en geçerli sporum bisiklet:)
mersindeki bisikletçiler ile tanıştığında senden çok şeyler bulacaksın...
esen kal

Bu tur planını senın mı benım mı ayarlamam lazım :) Neyse karıştırma...

Merhaba bende Adanalıyım ama tarsusta okuyorum ülküköy mkalda istersen tanısabiliriz

Dostum bızım mekan belli akbal lisesinin giriş kapısından direk gittiğinde sağda park macera bisiklet ve doğa sporları mağazası var pazartesi günü beklerim ;) Gel en azından kahvemizi içersin ;) Kesınlıkle mağazama bekliyorum !

az önce otoban çıkışı tarafındaydık. ben bu vitese alışamayacağım. ön3 arka8 iken önde zincir sürtüyor. bunda önü de ayarlayamıyorsun o kötü. arka aktarıcı da ayar istiyor. değişimler sorunlu.
ayrıca sigma blade'i parçalamış bulunmaktayım bana sarsıntılara dayanıkli bişey ayarla

:eek: bladeyi nasıl kırmayı başardın be eleman :( Neyse önemli olan barış huzur ve kardeşlik :D bidaha takarız ne olacak :) pazarteside maşan geliyor öğlenden sonra mağaza da ol ;) Hadi kalın saglıcakla ...

VARSA DAĞCI ARKADAŞLAR

Birbirine zincir gibi kenetli etkınlıklerde beraber hareket eden sohbetı guzel, ortamları olan kısıler arıyorsan senı tarsusa davet edıyorum ;) Zafer abıyle tanışmanı öneririm gerçekden buraya mağazaya geldıkden sonra dağcılar hakkında düşüncelerin değişecek :) adres: Tarsus anıt mahallesi yavuz apartmanı altı park macera bisiklet ve doğa sporları mağazası - tarsus enduro takımı (tenduro) yerimize bekliyorum ;)

Sevgilerimle...

Günden güne büyüyoruz,günden güne gelişiyoruz...Tarsus bisikletlileri günden güne çoğalıyor işte kadromuz...
1-Zafer Abi
2-Ceyhun ( ben )
3-Burak can
4-Semih
5-Mustafa
6-Metin
7-Saray (hoca)
8-Halim abi
9-Emre
10-Okan
11-Ahmet abi

Tek kişilik dev kadroydum :) Şimdilerde 11 kişi olduk kısa zamanda turlarda görüşmek dileğiyle toplulumuzu destekleyen herkese teşekkürler...

Sevgilerimle...

ceyhuncuğum gelmediğin turun planını mı yapacaksın :) bizim de az çok plan yapma yeteneğimiz var merak etme.

bladei kırmak cok kolay oldu :) o otoban çıkışından tarsusa inen yolu bilirsin, orda yapılacak hızı da :) işte o hızla çukura girince blade isyan etti :)

La çocuk ! Bisiklet gidek dedide ben gitmedim :D Neyse birde bu blade yi nasıl kırdıgını anlasam ah :) Belediye kanalizasyon çukuruna falan mı düştün yoksa :D Kolay kolay kırılmaz çünkü :)

Ceyhun abinin turlarında birlikde olmak,sohbeti ve espirileriyle mükemmel bir tur gecırmek kim istemezki :)

Turlarınızı dört gözle bekliyorum abi Tarsusda tur ve bisiklet denilince ilk akla gelen isim ;) turlarını bekliyoruz yeniden başka turlarda görüşünceyedek

Hoşçakalın...

• Beğen
o bisiklet olurdu da sen yapmadın :)

aga o dönmeye yarayan yeri var ya, direk ora kırıldı sarsıntıda. gösteririm yarın.

kardeş bugün de pedalın aynakola vidalandığı yer cartayı çekti. aynakol tarafındaki yuvada bir tane diş kalmamış. bana aynakol ayarla, vardır umarım elinizde.

vay vay vay bee

tarsus'lularıma bak sen bee :)

ulan bu günleride görmek varmış lan ama ben orda değilim işte Şırnakta Sınırda Askerlik yapıyoruz biz.

seneye yazın ordayım allahın izniyle yollar ağlıcak ulan bu ekibe

hepiniz öpüldünüz kardeşlerim, Şırnaktan Hudut Bekçilerinden Selam Olsun Tarsusa

• Beğen
okan bey size de buralardan selamlar. hudutlarımız, ailelerimiz size emanet.

biz de tarsusta ufak tefek başladık, gelince sizinle de tanışalım inşallah. dün aldığım 711 dökülmeye başlayıp kafamı bozdu lakin... :(

arkadaşlar barajın iç taraflarında kısa ama zevkli parkurlar var mtb için. benim maşa ve aynakolu halledersek haftaya bugün ordayız yine. gelmek isteyeni beklerim.

Geri