Scudo Sports

Mersin

eyvallah sağol sitede mersinli çok gördüm ama ilk karşılık veren sensin hatta tek karşılık verende sensin :) görüşelim. bu arada mehmet abi kimdir

Scudo
vallahi gezgin kardeş mersine ayak basalı 17 gün oldu buraya bir alişiyim tarsusuda yakın zaten oradada görüşürüz davetin için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
@halil ibrahim aşan

Merhaba Halil
Mehmet abi ( baymekanik ) hem bisiklet antrenörüdür hemde bisiklet tamircisidir.
Mersin MTB nin buluşma adresi, Mehmet abinin dükkanıdır.
Bende dışarıdan geldim 3. yılım bitmek üzere, burada tanıştığım en değerli topluluktur ( Mersin MTB )
Ben master grubundayım. Sonbaharda tekrar pedallarım....
Bu sıralar zamanım yok, biraz yoğunum özelden tlf gönderiyorum.
Görüşmek üzere
esen kal

Her zaman kapımız ardına kadar açık adresi biliyorsun ne zaman arzu edersen ne zaman canın ister,kafan eserse biz buradayız beklerim...

İyi günler...

mehmet abi kimdir

Mehmet abi mersinli bisikletcilerin tanrısıdır :)

Umarım uygun bir tabir olmuştur :)

Sevgilerimle...

@gezgin2
Söylemde biraz yanlışlık var :D bizim liderimizdir demek daha uygun.
sevgilerimle

• Beğen
Lider - Tanrı - Önder - Yol gösterici :) Bunlar benim lugatımda aynı anlamı taşıdığı için sanırım doğru olmuş :D :D Yinede teşekkürler abim ;) :)

Sevgilerimle...

Adanadayım şuanda tahmin ettiginiz gibi ö.m atamıorum tarsusa gelme imkanım yok şuanda bisiklet siparişimi verdim bugün gelcek inşllh ama okullar açılmaya yakın magzanıza ugricam

• Beğen
Çağkan yakın zamanda adanaya geleceğiz şu anda gurupla bir toplantıdayız, gezi güzelgah,rota ve alan değerlendırmelerı yapıyoruz kısa zamanda sonuçları sayfamızda paylaşacağız...Turlarımızda sizleride görmek isteriz sevgilerimle...

Park macera

• Beğen
Tepkiler: cagkan
Yakında grup sticker t-shirt ve yeni amblem konusunda girişimlerde bulunacağız...Şu an planlamalardayız,güzel turlarımızda sizlerle buluşmak üzere...

Tabi çok memnun olurum bende katılmak isterim böle bi organizasyona özellikle günü birlik turunuzu çok beyendim o turda aranızda olmayı çok isterim

• Beğen
Arkadaşlar dıger konu Yerel ve bölgesel bisiklet gruplarına taşındı lınkını atacağım sımdı...

kardeşim hoş geldin mersin mtb buluşma noktası baymekanik mtb soli cami karşısı mezitli tel numaram 0 536 764 65 48 gelirsen beklerim şimdiden hoş geldin kardeşim

• Beğen
geleneksel hale gelmiş mersin mtb bayram gezisinin bir yenisine daha yaklaşmaktayız bildiğiniz gibi her yıl ramazan bayramının son günü baymekanik mtb solide toplanıp kuyuluk ,cemıllı,turunçlu,karahacılı,bozön,kuyulukve soli turu yapmaktayız ,
mesafe= 40 km (yaklaşık)
1.mola =turunçlu dere yatağı
2.mola =karahacılı cay molası
toplanma yeri=baymekanik mtb soli
toplanma saati=09:30
dönüş saati= 14:30
gelmek isteyen arkadaşlar sadece kendi yiyeceklerini ve içeceklerini getirecekler başka bir ücret ödenmeyecektir.
toplanma günü:22-09-2009

• Beğen
Tepkiler: abrean
Cok Katilmak İsderdİm Ama Bayranmin 2 GÜnÜ Kayserİde Turumuz Var KapuzbaŞi Şelalesİne Gİdecegİz. Sİzede Bİzede Kolaygelsİn

Geri