Scudo Sports

Mersin

Scudo
Selamlar Sahilde ki arkadaşlar Ben ve ve Oğuz arkadaşımdık, Umit Oğuzun biskleti bende de siyah bir Jamis var bizde senin le tanışmak isteriz... Tanışmak dileğiyle Ceyhun...

Öncelikle foruma hoşgeldin.Mersin'de bir grubumuz var Mersin MTB.Soli camisi karşısında.Aynı zamanda forumdan Baymekanik grubun kurucusdur ! Onlar ile tanışıp konuşabilirsin.
Bizde Tarsus'da bay mekanik'in Tarsus kolu olarak turlar yapıyoruz hepbirlikde bize katılabilir turlarımıza gelebilirsin...
Uzun yol merakın varsa da feyyaz'ın sitesine bakmanı öneririm o da mersin Bay mekanik grubunda www.feyyazalacam.com bi göz atmanı tavsiye ederim.

Tekrar hoşgeldin...
Sevgilerimle...

(Bende şehitler tepesinde oturuyorum kısa zamanda görüşelim ! Park macera'da part tıme çalışıyorum oraya da beklerim çayımı kahvemi içersin ;) )

Of Ceyhun offf... Ne tarsus kolundan bahsediyorsun? bizim grubun öyle bi kolu yok, Mersin'li dostlarım yine benden hesap sorucaklar... nasıl kazanacagız seni bilmiyoruz.Sürekli kırıyosun bizi

@baymekanik
gelcem abı yakında bı catı bulamadım bulsamda adı olur param yok :(

aranıza yenı geldım bende

Selam arkadaşlar siteye yeni üye olmama rağmen biraz eski biraz yeniyim.Mersin Antalya turuna Ağustosun sonuna doğru çıkmayı planlıyoruz.
Daha önce kısa turlar yapmama rağmen uzun turda ilk denemem siz tecrübeli arkadaşlardan yolda ihtiyaç duyabileceğim gerek bisiklet gerekse kişisel eşyaların listesini yapmada yardım isityorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Mehmet guzel bir tur ama bunu Eylul sonuna erteleme ımkanın varsa bence daha guzel olur Austos sonu cok sıcak olur bence .Bol tırmanıslı bır guzergah oldugunu dusunursek Austos bıraz zorlayabılır gıbı .

Merhaba,
Mayıs sonu haziran başı Antalya-Adana (aslında Antakya olacaktı ama ufak bir kaza izin vermedi) yaptık. Sıcaklık olarak ben de Agustos'u önermem o rota için. Bizim zamanımızda bile çok sıcak olmuştu.. Bazı yerlerde su bulmak sorun olabiliyor.

Şimdiden kazasız turlar.

five

Not : Gezi yazısını ve fotoğrafları şehirlerarası turlar kısmına gün gün eklyorum. Belki faydalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
@gezgin2

Merhaba,

'five' forumda kullandığım 'nick' 'im. İngilizce '5' demek ama 'nick' edindiğim için kendi koyduğum standartlara göre tamamı küçük harfle yazılıyor ve asla '5' şeklinde kısaltılmıyor. :) Neden 'five'derseniz de tutarlı ve somut bir neden söyleyemem. Sadece 'Çok uzun zamandır bunu kullanıyorum.' diyebilirim.

Selamlar

(Yine) five :)

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
o gördüklerin mavi kasklı kişi bymekanikten barış meydanındakşiler de öle ama ceynnak ordakini bilmiyorum bu arada ben serkan bymekanik çilerdenim

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum mersindeyim bende bisiklet tutkunuyum ama bisilkletim yok bisiklet almak istiyorum bişiler yapmak istiyorum organizasyon var mı plan program ??

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum mersindeyim bende bisiklet tutkunuyum ama bisilkletim yok bisiklet almak istiyorum bişiler yapmak istiyorum organizasyon var mı plan program ??

Tarsustaki mağazamıza beklerız bisikletlerimize bakıp görüp binip begenebılırsınız ...

Adanadakı arkadaşlar ne zaman ıstersenız gelebılırsınız her zaman acıgız pazar hariç :D

Görüşünceye dek hoşçakalın...

ceyhunoguz@hotmail.com

arkadaşlar merheba ben ibrahim belli oluyorki bende her yeni gibi bu sitede yeniyim :) 24 yaşındayım bu yaşıma kadar istanbul'da oturuyordum şimdi mersine yerleştim. Mersin'e gelene kadar istanbulda çeşitli çevrem ve uğraşlarım vardı ama artık yok tabiri caiz ise cım cızlak ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi :) bisiklete önceden ilgim vardı fakat vaktim yoktu. daha önce kastamonu küre dağlarında 7 kişilik bir arkadaş gurubuyla mtb sürdük ekip liderimiz bisiklet federasyonundan yarışcı bir arkadaşımızdı birazda onunla takılınca bu bisiklet işi beni iyice sardı 3-4 tekerli bisikletlerimi saymazsak benim ilk bisikletim hani ortadan katlanır pinokyolar vardı ya işte ondan ikincisi gazeteden aldığımız bisan ihlas onuda zaten taşınırken hurdacıya sattım. tabi şu an uzun bir süredir internette bisikletlere bakıyorum trek 3700 serisinden başladım baka, baka, heveslene, heveslene 6300 modeline kadar çıktım tabi bunu alabilmek için bir iş bulmam gerek inşallah bir an önce şu bisikleti alırımda mersinli yeni arkadaşlarımın yanına giderim hepinize saygılar görüşmek dileğiyle.. HİÇ FARK ETMEDİM AMMADA DÖKTÜRMÜŞÜM

Hadi bakalım ilk mesajın benden ;) Foruma hoşgeldin.

Trek markasını seçmekle iyi bir tercih yapmışsın. Umarım en kısa zamanda iş bulursun ve hayalindeki bisiklete sahip olursun.

TEKRAR HOŞGELDİN...

Bende tarsusluyum ve bir aksilik çıkmassa park macera bisiklet mağazası ile haftasonu turuna katılacağım...Hepinizle tanışmak isterim sevgilerimle burak

Geri