Scudo Sports

Mersin

Konuyu hortlattık ama olsun, bu gün Ahmet beyi cep sinemasının orada gördüm. Sohbete dalmıştı, dedim daha uygun bir zamanda rahatsız ederim. :) Mehmet bey ben de mtb turlarınıza katılmak istiyorum, düzenli tur bilgilerini nerede paylaşıyorsunuz acaba?

Düzeltme: İki abim de en az 2 yıldır mesaj atmamışlar, sanırım mesaj gereksiz oldu. :)

Scudo
Mersin MTB grubundan bütün bisikletforum ailesine ve diğer şehirlerimizdeki bisiklete gönül vermiş dostlarımıza selamlar. Güzel büyük etkinliklerde bir arada olmak dileğiyle iyi pedallar , iyi forumlar

geçen incekum'da merbisder'den 10 kişi denk geldi ama yanımda bisikletim yoktu arabayla gelmiştim bisikletim yanımda olmayınca pek muhabbete girmek istemedim ama iyi tur yaptılar bir aydıncık mersin falan yaptılar herhalde :)

bu arada silifke - taşucu arası süren varsa çoğu akşam o aralarda oluyorum

Toprak kardeşim Mersinde Mehmet Özbay, namıdeğer Baymekanik ustamızın dükkanı mezitlide Starpet yanında. O taraflara uğradığında gidip tanışabilirsin. Her zamanki mütavaziliği ile seni karşılayacaktır. Bizler de orada oluyoruz, genelde. Her anlamda yardımcı da olur diye düşünüyorum. Bekleriz, selamlar.

Pakize kokulu'yu bilmiyorum ama çarşı tarafından gelirken mezitli belediyeyi geçiyorsun biraz ilerde sol kolda Star Pet var, petrol istasyonu. Onun yanından sahile doğru inerken hemen sağ tarafta kalıyor.Ekmek teknesinin karşısında. Zaten bisikletleri görürsün.

merhabalar.. madde bağımlısı gibi bi tutku var bisiklete karşı, maddi durumumdan dolayı henüz bisiklet alamadım, ama iyice zorlanarak bi tane almak istiyorum, umarım herkes gönlündeki safkana kavuşur :)

• Beğen
Tepkiler: Cem BİLGİN
Merhabalar, hoşgeldiniz. İnşaallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir bisiklete gönlünüzce binersiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Özellikle Google'de hep ilk sıraya çıkması nedeni ile keşfettim bu siteyi. Sanırım Türkiye'nin en aktif bisiklet formu.

1 aydır bisiklet sürüyorum. Başta arkadaşlarla dolaşmak için aldığım bisiklet şimdi benim için bir tutku oldu. Artık spor amaçlı kullanıyorum. İmkanım oldukça her gün sürmeye çalışıyorum.

Uzun süredir takip ettiğim konular falan vardı. Her cevap aradığımda google bu siteye yönlendiriyordu :) Artık üye olup(aktif olup) bilgi alış-verişinin vakti gelmiştir diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
hoşgeldin kardeşim.
Bisiklet Forum Alışkanlık Yapar...

@Bahadır Ulusoy

Teşekkürler. Aynı modelin aynı rengi bende de var :) Çok sorunum var model ile ilgili. Forumu biraz sıkacağım anlaşılan.

Aramıza hoş geldin Umut, aradığın her bilgiye ulaşabilirsin forumda :)

merhaba

aramıza hoşgeldiniz..

Merhabalar;
Ben Mersin' den Sercan Kron Xc 750 Hd ile aranızdayım. Hepinize bol pedallı günler dilerim.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Merhaba hoşgeldiniz..

Geri