Scudo Sports

Mersin

Ankarada yaşayan birinin bu konuyu açması beni duygulandırdı. Ayrıca mersinli biri olarak da bu konuyu daha önce açmadığım için utandım. Duyarlılığınızı kutluyorum.

Scudo
@mustafa apçin

ufak mutevazı bir atölyem var yanıma gelirsen sana yardımcı olurum scott 2 elde olsa kadroları ömür boyu garantidedir her türlü aksesuarda buluruz sana çalıştığım şirket belli reklam olmasın diye burdan söyleyemiyorum en yakın zamanda bekliyorum saygılar

@M.Ozkul

sevgili dostum mersin mtb olarak mersinde kurulan mersin bisiklet derneğine bizde destek oluyoruz bende kurucu üyelerden birisiyim yani asil üyeyim mersindeki tüm bisiklet severleri tek çatı altında toplanmaya davet ediyoruz
saygılar

• Beğen
Tepkiler: melih.taskin
malesefki çok fazla foruma giremiyorum ve bu yüzden burdaki takibimi çok sık yapamayacağım, bu konuya kim bakarsabaksın ve spor-hobi amaclı kendisine eşlik edecek bir bisikletli yol arkadaşına ihtiyac duyarsa (Mersin-TARSUS) bana mailden ulaşabilir telefonumdan daima maillerimi kontrol ederim adresim = metemt@hotmail.com en az önümüzdeki 7-8 ay (2012 ekim ayına kadar) bu düşüncem gecerlidir.

bu konumu görüp bana ulaşan 2 arkadaş oldu şu an ara ara ufak turlar yapıyoruz hava koşullarından dolayı ama biz haziran ya da temmuz aylarında çadırlarımızla ya da günü birlik (tam bi planlama yapmadık henüz) kıyı boyunca uzun turlar yapacağız aramıza katılacak arkadaşlar oldukça çok daha iyi olacaktır. (ilk olarak Kız Kalesi-Susanoğlu taraflarına giderek daha sonra duruma göre belki Antalya ve o güzergah dahilinde tatil yerleri esas alınarak turlara cıkacağız...)

Şu an 4 kişi olduk , isteğe göre günü birlik ve 3-4 günlük tur planlarımız yaz boyu yapılacaktır, kesinlik kazanmıştır aramıza katılmak isteyenler buradan pm atarak bana bildirebilir...

arkadaşlar gezi mersin bisikletlilerinin katılacağı bir gezi olacaktır trt3 spor için mersinin tanıtımı olacaktır olimpiyat öncesi mersinde yapılacak yol bisiklet yarışı için gelecek olan trt3 spor yapımcıları bizden mersini tanıtan bir tur istediler mersin mtb ve destek verdiğimiz diğer gruplarla beraber toplanacağız toplanma yeri cumhuriyet alanı sabah 8:30 hareket 09:00 da olacak herkesi bekliyoruz saygılar tarıh 25 mart 2012
not mezitliden gelecekler baymekanik atölyede sabah 8 de hareket saygılar

arkadaşlar kaçakcılık ve organize suçlar şube müdürlüğüyle ortak düzenlenen madde bagomlılıgına hayır bisiklet turu mersinde 22 nisan pazar günü saat 10:00 barış meydanından hareket ederek pompeıpolıs parkında son bulacaktır ardından piknik yapılacaktır herkes istediğini getirebilir saygılar

Çok güzel ve faydalı bir etkinlik.Katılımın bol olması dileğiyle iyi forumlar.

Merhabalar. Son cevabın üstünden epey geçmiş; fakat yine de sorayım(bilen vardır belki), zira öğrenebileceğim başka bir yer bilmiyorum. Buraya da yeni denk geldim ve üye oldum.
Buluşmaları organize eden veyahut katılımda bulunan arkadaşların bazısı buraya üye gördüğüm kadarıyla. Onlar haberdarsa, Mersin'de düzenli olarak devam eden buluşmalar gerçekleşiyor mu hala? Örneğin kısaltması PAB olan. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

arkadaşlar turumuz çok güzel geçti mersin emniyet müdürümüz ve şube müdürleri ile birlikte çok güzel bir tur gerçekleştirdik
bu link emniyetin lingi burdan bakabilirsiniz (link) saygılar sevgiler

arkadaşım her zaman etkinlikler var sadece gerekli takipleri yapman gerek burdan ve faceden ulaşabilirsin

1-8-15-22-29 Haziran cuma günleri yola çıkmak üzere pazar günleri son bulacak 3 günlük (1 er kişilik çadırlarımızda konaklayarak) turlarımıza başlamış bulunmaktayız.
4 kişiyiz isteyenler katılabilir, biz Tarsus ve Mersinden çıkıp Narlıkuyu, Silifke taraflarına gideceğiz yaz boyunca.
Adanadan ve tabiki Mersinden katılmak isteyen arkadaşlarımızıda bekleriz...

mrb arkadaslar bısıklet konusunda pek bılgılı degılım bu camiyaya yeni girecem bısıklet almayı dusunuyorum aklım bunlarda ama hangısını alayım bılmıyorum 1-bianchi elite (link) 2 - kron xc250 ama bunun mekanik frenlisi https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=98249 3- bianchi peak (link) bide aklımı kurcalayan su normal frenlı mı alsam yoksa dısk mi hidrolik mi mekanık mı normal dahamı ıyı sımdıden tesekkur ederım yardımını ıstıyorum yada hangi bisikletleri önerirsiniz şimdiden tesekkur ederim

Fren konusunda daha önce defalarca konuşulan konuların kısa bir özetini geçeyim. Eğer bisikleti dağda bayırda seri bir şekilde kullanacaksan ve maddi imkânın varsa hidrolik disk frenli bir bisiklet al. Dağ bisikletleri için hidrolik disk fren en uygun olanı. Bisikleti günlük kullanım için alacaksan şehirde, düzgün yollarda vs. kaliteli bir V frene sahip bisiklet al. Mekanik disk freni en son tercihin olarak düşün. Hidrolik disk frenlerin bakımını düzenli yaptırırsan(yaparsan) hiçbir sorun çıkarmazlar. Yağmur çamur vs. her türlü havada tam performans gidersin. V frenler yağmur ve çamurla temas ettikleri zaman janta tutunamama problemleri çıkabilir, fren mesafesi uzayabilir biraz tehlikeli. Mekanik disk fren ise telli sistem, bakımı zor olmasa da sistem ağır ve ekstra brir avantajı yok. "Boşa yük taşıma!" olarak değerlendiren çok oldu. Dediğin bisikilerden de Kron XC250'den illallah eden bir çok bisiklet sever var bu forumda. Bence arama kısmına Kron xc250 yaz ve bisiklet hakkındaki yorumları kendin oku. Bianchi'ler hakkında yorum yapamayacağım. İyi seçimler...

Hayırlı aksamlar arkadaslar konu baslıgı acık ve net adana veya mersınde tarsus da olabılır bısıklet satan bildiğiniz guvenılır bır yer varmı ? carraro 419 ile kron x250 arasında gıdıyorum artık hangısını bulursam onu almayı dusunuyorum. Varsa bıldıgınız yer adresle bırlıkte verırsenız cok sevinirim . Sımdıden tesekkur ederım. ii pedallamalar .

Geri